TreinPunt.nl

Train Simulators => Train Simulator 2020 Routes => Train Simulator 2020 freeware => Vragen over routebouw => Topic started by: nicknwg on Friday 02 October, 2015, 11:06:10

Title: bovenleiding plaatsen
Post by: nicknwg on Friday 02 October, 2015, 11:06:10
als ik boven leiding wil platsen moet dit een voor een of is hier ook een handig trucje voor

alvast bedankt.
Title: Re: bovenleiding plaatsen
Post by: trainsxp on Friday 02 October, 2015, 11:29:01
Ja daar zijn zg. gantry tools voor te vinden in de route editor.
Title: Re: bovenleiding plaatsen
Post by: nicknwg on Friday 02 October, 2015, 13:14:53
kan dit dan ook met nederlandse bovenleidingen of alleen de gene die worden aangegeven.
 zijn waarschihjnlijk duits die standaar bovenleidingen
Title: Re: bovenleiding plaatsen
Post by: trainsxp on Friday 02 October, 2015, 13:25:37
Van Dutch Classics niet, maar die van Marc D  en Tankje wel. ;)
Het is wat je wilt gaan gebruiken, maar dat word niet vermeld dus was mijn 1e antwoord ja. :-\
Title: Re: bovenleiding plaatsen
Post by: nicknwg on Friday 02 October, 2015, 14:35:56
dankjewel het werkt nu dan kan ik weer verder met mijn route
Title: Re: bovenleiding plaatsen
Post by: trainsxp on Friday 02 October, 2015, 14:49:27
Gebruik je ook nog Dutch Classics portalen?, zo ja dan heb ik nog 2 zelfgemaakte gantry tools die ik ooit eens gebruikt heb van 63 M uit elkaar maar is te wijzigen.
Title: Re: bovenleiding plaatsen
Post by: nicknwg on Friday 02 October, 2015, 16:41:22
nee eigenlijk niet ik gebruik overal die van marc d
Title: Re: bovenleiding plaatsen
Post by: paprikastokje on Monday 02 November, 2015, 13:40:57
is er een downloadlinkje van werkende bovenleiding portalen? Ik ben zelf bezig met "The Fictivion" maar ik krijg de bovenleiding niet werkend. of kan er iemand me kort uitleggen hoe ik deze plaats?
Title: Re: bovenleiding plaatsen
Post by: trainsxp on Monday 02 November, 2015, 15:36:50
Hoezo niet werkend, rijden de E-locs niet of zo?