TreinPunt.nl

Overige Simulators => Truck Simulators => TruckSim Problemen => Topic started by: MartijnWoud on Monday 30 March, 2015, 22:40:38

Title: ETS2: mogelijk probleem met mods
Post by: MartijnWoud on Monday 30 March, 2015, 22:40:38
Hoi,

In ETS2 speel ik in één van mijn profielen met een aantal mods, waaronder een aantal trailer/cargo mods.

Mijn probleem: bij het kiezen van een nieuwe opdracht in het Vrachtcentrum krijg ik regelmatig een niet-passende trailer bij de vracht die er omschreven staat, zie de screen onderaan. In dit voorbeeld: er staat dat ik "Medische middelen" vervoer, maar in werkelijkheid zijn het boomstammen (en om de een of andere reden zijn het best wel vaak boomstammen...)  :o

Is dit op te lossen?

De mods die ik op dit moment gebruik, zijn:
ai_traffic_pack_by_Jazzycat_v1.5
bus_traffic_pack_by_Jazzycat_v1.0
painted_truck_traffic_by_Jazzycat_v1.3.1
promods-def-v191
promods-map-v191
promods-v191
railway_cargo_pack_by_Jazzycat_v1.4_eng
railway_cargo_pack_by_Jazzycat_v1.4_traffic
Skyrim Skins V3 by thebigbadonion
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.5_eng
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.5_part1
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.5_part2
truck_traffic_pack_by_Jazzycat_v1.4
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - burta
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - chlodnia
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - Cistern
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - firanka
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - logs empty
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - logs
z[Truck-ETS2] Scania 4
z[zTruck-ETS2] Scania 4 hdr fix

Martijn
Title: Re: ETS2: mogelijk probleem met mods
Post by: jor[D]1 on Monday 30 March, 2015, 23:23:59
Gokje, deze vier gaan in conflict met iets anders:
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - burta
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - chlodnia
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - Cistern
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - firanka
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - logs empty
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - logs
Title: Re: ETS2: mogelijk probleem met mods
Post by: X_shooter1 on Monday 30 March, 2015, 23:26:36
Ik denk dat je niet zo veel trailer packs tegelijk kan gebruiken, meestal werkt slecht 1 apart pack goed, als je ze gaat mengen krijg je discontinuïteiten zoals je beschrijft. De volgende zullen conflicterend zijn:

railway_cargo_pack_by_Jazzycat_v1.4_eng
railway_cargo_pack_by_Jazzycat_v1.4_traffic
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.5_eng
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.5_part1
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v2.5_part2
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - burta
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - chlodnia
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - Cistern
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - firanka
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - logs empty
z[Trailer-ETS2] Scania 4 - logs
Title: Re: ETS2: mogelijk probleem met mods
Post by: MartijnWoud on Tuesday 31 March, 2015, 10:29:54
Bedankt voor jullie reacties, ik ga eens experimenteren met het uitzetten van een aantal mods. Als het opgelost is (of niet...) dan laat ik wel weer van mij horen. ;)
Title: Re: ETS2: mogelijk probleem met mods
Post by: MartijnWoud on Tuesday 31 March, 2015, 22:23:48
Het probleem is opgelost. :) De z[Trailer-ETS2]-mods waren inderdaad de schuldige, verder bleek het Trailer and Cargo Pack by Jazzycat v2.5 ook een stoorzender te zijn want toen de Trailer-mods weg waren, was ook mijn Job Market verdwenen (en deze kwam ook met de console niet terug).
Totdat ik een nieuwere versie van Trailer and Cargo Pack installeerde...

Erg prettig om nu ook weer eens iets anders dan boomstammen als vracht te hebben. ;D
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal