TreinPunt.nl

Overige Simulators => Truck Simulators => TruckSim Maps => Topic started by: MartijnWoud on Sunday 14 January, 2018, 00:47:27

Title: RusMap nieuwe versie
Post by: MartijnWoud on Sunday 14 January, 2018, 00:47:27
Voor de liefhebbers van grote map-uitbreidingen voor ETS2, is ProMods natuurlijk een hele bekende. De RusMap is een map die, zoals de naam al aangeeft, een deel van Rusland (en bovendien ook Wit-Rusland) bevat.
De map sluit aan op het grondgebied van Going East, deze is dan ook verplicht om RusMap te kunnen gebruiken. Voor de assets is ook Scandinavia DLC verplicht.  Je kunt deze map ook uitstekend gebruiken in combinatie met de laatste versie van ProMods (2.25).

Op deze pagina van het forum van ProMods (https://promods.net/viewtopic.php?f=42&t=10186) vind je informatie en downloadlinks naar de bestanden van RusMap. In dit topic (https://promods.net/viewtopic.php?f=42&t=14523) vind je informatie over hoe je de ProMods en RusMap met elkaar kunt combineren met de juiste load order (en ook met andere map-uitbreidingen).

De laatste versie van de map is 1.8, deze is compatibel met de laatste versie van de game (1.30). Naast een aantal bugfixes en kleine veranderingen, is er ook een belangrijke nieuwe weg toegevoegd met daaraan de steden Lodeynoye Pole, Petrozavodsk, Medvezhyegorsk, Kem' en Zelenoborsky. Deze nieuwe weg loopt vanaf St. Petersburg naar het noorden en sluit vlakbij Moermansk aan op de ProMods map.
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2022, SimplePortal