TreinPunt.nl

Train Simulators => Train Simulator Screens & Video's => Topic started by: jelleruben on Monday 21 December, 2015, 12:13:29

Title: Screenshot in Railworks / Train Simulator maken
Post by: jelleruben on Monday 21 December, 2015, 12:13:29
Hallo allemaal,

Een simpele vraagje (ben het even vergeten) in Railworks / Train Simulator kan je met F12 een screenshot maken, maar hij neemt alles mee wat je op het scherm ziet.

Volgens mijn was er ook een toets combinatie waarbij hij ook een screenshot maakt, zonder de Dashboard en tasklist.
Maar wat was die toets combinatie ook alweer???
Title: Re: screenshot in Railworks / Train Simulator maken
Post by: Niels97 on Monday 21 December, 2015, 20:48:06
Het knopje met de foto camera of Ctrl+S maakt een screenshot zonder de HUD. ;)
Title: Re: screenshot in Railworks / Train Simulator maken
Post by: jelleruben on Monday 21 December, 2015, 21:38:00
Ja dat is hem, heel erg bedankt..