TreinPunt.nl

Train Simulators => Train Simulator Screens & Video's => Topic started by: Jopio54 on Saturday 29 December, 2018, 12:38:36

Title: Schermfoto
Post by: Jopio54 on Saturday 29 December, 2018, 12:38:36
Als ik een schermfotomaak via de HUD, slaat die dat op in mijn map PICTURES. :-*
Kan ik die opslagplek ook veranderen in Railworks, want ik wil die map dan laten gebruiken in mijn WINDOWS schermafbeeldingen. :o
Title: Re: Schermfoto
Post by: Jopio54 on Sunday 30 December, 2018, 09:06:53
Is dit zo een bijzondere vraag?
Want ik zie wel 50 vieuws.
Maar geen reactie of oplossing?
 :'(  :'(
Title: Re: Schermfoto
Post by: RcA51 on Sunday 30 December, 2018, 09:45:16
Heb je al eens bij de instellingen van Steam gezocht?
Dan had je dit (zie plaatje) tegen kunnen komen...
Title: Re: Schermfoto
Post by: Jopio54 on Sunday 30 December, 2018, 10:37:23
Ahha, vandaar dat ik het niet kon vinden, maar ik zoek een optie in Railworks zelf.
Maar dat schijnt dus niet te kunnen om dat in Railworks zelf aan te passen.  :-[
Title: Re: Schermfoto
Post by: TheLaRiche on Thursday 03 January, 2019, 17:32:19
Nee screenshots maak je met de Steam overlay in de game. Daarom moet je het ook bij Steam aanpassen.  ;)