Laaste vraag op dit forum van mij

*
Sprinter
245 posts
Laaste vraag op dit forum van mij
« on: Monday 28 October, 2019, 20:38:45 »
Hoi allemaal,

Bij deze mijn laaste vraag op dit forum, maar wel een ingewikkelde. (denk ik)
Als ik de hvnl opstart in de 32 bit versie loopt die zonder probleem. Maar start ik de hvnl in de 64 bit krijg ik een temp dumb error.

Heeft iemand een idéé om dit op te lossen? want ik rij best wel vaak op de 64 bit.

Alvast bedankt voor jullie reacties,
Groetjes,
Tobias

*
Hondekop
149 posts
Re: Laaste vraag op dit forum van mij
« Reply #1 on: Tuesday 29 October, 2019, 07:33:15 »
Hoi,
Is het een oplossing om de instellingen minder te zetten.
Zo dat het werkgeheugen minder belast word.
Knalt de 64 bit er gelijk uit ,zodra je 64 bit aanklikt, of alleen bij het instellen, van een scenario of trein.
Greetz John 8)

*
Hogesnelheidstrein
8.026 posts
Re: Laaste vraag op dit forum van mij
« Reply #2 on: Tuesday 29 October, 2019, 08:03:45 »
Heb je toevallig ook zoiets dergelijks als program op je PC draaien?
Dat was bij mij het euvel dat oa. TS201* niet goed meer werkte.
https://www.treinpunt.nl/forum/train-simulator-2017-routes/'t-hart-van-nederland-vol_1-2/msg308872/#msg308872
   
Groeten trainsxp

*
Sprinter
245 posts
Re: Laaste vraag op dit forum van mij
« Reply #3 on: Tuesday 29 October, 2019, 09:09:54 »
@dylanjohn,

Hij klapt eruit als ik de route en trein gekozen heb. Dan gaat hij laden en dan klapt hij eruit.

@trainsxp

Ik ga vanmiddag even kijken.

*
Sprinter
245 posts
Re: Laaste vraag op dit forum van mij
« Reply #4 on: Wednesday 30 October, 2019, 17:42:45 »
Trainsx,
Volgens mij heb ik dat er niet opzitten. Maar ook alleen de 64bit versie is aan het prutsen en verder loopt alles goed. Dan maar de 32 bit maar weer gebruiken :)

**
TreinPunt.NL Vriend
Sprinter
224 posts
Re: Laaste vraag op dit forum van mij
« Reply #5 on: Wednesday 30 October, 2019, 18:06:46 »
Zal wel niet helpen maar heb je al eens geprobeerd om je cache leeg te maken? zie foto
Gr. DenverTrucker

*
Sprinter
245 posts
Re: Laaste vraag op dit forum van mij
« Reply #6 on: Wednesday 30 October, 2019, 19:06:51 »
Denvertrucker,
Dat had zoals gedacht ook geen effect.
Maar wel bedankt voor het meedenken.

**
TreinPunt.NL Vriend
Sprinter
224 posts
Re: Laaste vraag op dit forum van mij
« Reply #7 on: Wednesday 30 October, 2019, 19:14:36 »
 8) Ok, nou enigste wat zo kunnen aanraden om te proberen is HVNL helemaal te verwijderen, en opnieuw te installeren

*
Hogesnelheidstrein
8.026 posts
Re: Laaste vraag op dit forum van mij
« Reply #8 on: Wednesday 30 October, 2019, 19:27:14 »
Hmm, dan heb je zeker ook al TS2020 laten controleren via Steam op fouten? ;)

*
Sprinter
245 posts
Re: Laaste vraag op dit forum van mij
« Reply #9 on: Thursday 31 October, 2019, 07:14:11 »
Oeps helemaal vergeten :-X

Dat ga ik ook nog snel proberen.
Bedankt voor je tip.

*
Hogesnelheidstrein
8.026 posts
Re: Laaste vraag op dit forum van mij
« Reply #10 on: Thursday 31 October, 2019, 09:38:04 »
Dan word dit zo kalm aan mijn laatste antwoord. :(
Nog even en dan gaat de boel op slot
Zeg nog maar zo wat, maar heb je de videokaart drivers en Windows up-to-date?


*
Sprinter
245 posts
Re: Laaste vraag op dit forum van mij
« Reply #11 on: Thursday 31 October, 2019, 17:55:19 »
Trainsxp,
Ik heb alles up to date. Maar hij trapt er nog steeds niet in. En het spel controleren werkte ook niet.

*
Hogesnelheidstrein
8.026 posts
Re: Laaste vraag op dit forum van mij
« Reply #12 on: Thursday 31 October, 2019, 18:14:41 »
Nou dan weet ik het ook ff niet, iig succes in de hoop dat je 't HvN aan de gang krijgt in de 64 bit.
Het uur U heeft bijna geslagen dus je zult dat hier niet meer kenbaar kunnen maken,

*
Sprinter
245 posts
Re: Laaste vraag op dit forum van mij
« Reply #13 on: Thursday 31 October, 2019, 20:27:09 »
Ja dat ga ik hier inderdaad niet meer kunnen melden. Ik meld het wel op simtogether.  :) ik laat het daar wel weten. Doei doei ;)