TreinPunt.nl

Train Simulators => Train Simulator 2020 payware => Topic started by: tobiasggg1699 on Thursday 04 July, 2019, 19:24:42

Title: is er een mogelijkheid om geluiden en cabines te kopieren?
Post by: tobiasggg1699 on Thursday 04 July, 2019, 19:24:42
hoi allemaal,
ik zit al een tijdje jaloers te kijken op de TGV® Réseau & TGV-RDuplex EMU Add-On omdat er repaints van de thalys PBA op is gemaakt. groot nadeel is van de TGV® Réseau & TGV-RDuplex EMU Add-On dat de geluiden van de duplex afkomen, en ook de cabine is niet helemaal realistisch volgens mij.

nu heb ik wel de just-trains tgv maar die heeft (nog) geen thalys PBA . is het mogelijk om de geluiden van de just-trains versie in de versie van DTG te stoppen en ook van cabines te wisselen? want als dat kan dan heb ik eindelijk een thalys PBA op mijn simulator

als het te verwarrend is moeten jullie het even zeggen dan probeer ik te verduidelijken.

groetjes,
Tobias
Title: Re: is er een mogelijkheid om geluiden en cabines te kopieren?
Post by: peteryvon on Thursday 04 July, 2019, 19:35:29
Nee dat is niet mogelijk, ik weet welke je bedoelt: De Atlantic High Speed met bijbehorende TGV Atlantique.
Hellaas zijn deze 2 treinen zodanig verschillend gemaakt in TS dat kopieëren niet mogelijk is en ik geloof dat iemand bezig was met een ''repaint'' van de Thalys PBA/PBKA (verbeterde versie)
Title: Re: is er een mogelijkheid om geluiden en cabines te kopieren?
Post by: tobiasggg1699 on Thursday 04 July, 2019, 19:50:02
hoi peteryvon,

bedankt voor je reactie.
dat is jammer ik had gehoopt dat het kon, maar dit is wel duidelijk. ik hoop dat er inderdaad een verbeterde versie uitkomt voor de pba.

ik wacht het af.

groetjes,
Tobias
Title: Re: is er een mogelijkheid om geluiden en cabines te kopieren?
Post by: jor[D]1 on Friday 05 July, 2019, 14:26:27
Als je beetje handig bent met de blueprints kan dat wel
Al is het waarschijnlijk makkelijker het andersom te doen, de DTG buitenkant in de just trains versie zetten.
Title: Re: is er een mogelijkheid om geluiden en cabines te kopieren?
Post by: tobiasggg1699 on Friday 05 July, 2019, 15:21:25
helaas ben ik daar niet heel handig in. dan houd het op.

bedankt voor het meedenken
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal