hle18 repaint

*
Blokkendoos
50 posts
hle18 repaint
« on: Tuesday 28 February, 2017, 11:06:17 »
hallo ik weet niet of ik hier de vraag mag stellen
maar ik heb de rsslo dbvectron voor de repaint hle18 maar ik krijg alleen de DB te zien de originele dus
weet er iemand hoe ik die texturen kan veranderen ?
al vast bedankt  :)
« Last Edit: Tuesday 28 February, 2017, 11:14:56 by Machinist Mike »

*****
TreinPunt.NL Moderator
Intercity
Scenario bouwer in Nederlandse route.
842 posts
Re:  hle18 repaint
« Reply #1 on: Tuesday 28 February, 2017, 11:11:17 »
Heb je de repaint van de HLE18 gedownload of wil je die gaan maken? Want anders moet je de geo file uit de originele map ook in het mapje van de HLE18 plaatsen. Als het goed is werkt de repaint dan wel.
« Last Edit: Tuesday 28 February, 2017, 11:15:04 by Machinist Mike »
Trots Vriend van TPNL!

*
Blokkendoos
50 posts
Re: hle18
« Reply #2 on: Tuesday 28 February, 2017, 11:16:57 »
ik heb het gedownload. en ik heb die file al er bij gestoken. de buiten kant blijft origineel in de DB kleuren staan

*****
TreinPunt.NL Moderator
Intercity
Scenario bouwer in Nederlandse route.
842 posts
Re:  hle18 repaint
« Reply #3 on: Tuesday 28 February, 2017, 11:21:31 »
ik heb het gedownload. en ik heb die file al er bij gestoken. de buiten kant blijft origineel in de DB kleuren staan

Heb je voor mij toevallig een link zodat ik het kan uitpluizen voor jou?

*
Blokkendoos
50 posts
Re: hle18 repaint
« Reply #4 on: Tuesday 28 February, 2017, 11:53:06 »
de link 1801 SNCB (Reskin vectron RSSLO en type 18 SNCB) 1.0
en komt van railsim-fr.com.

Mijn cabine heb ik mijn buiten texturen niet

Edit: Berichten Samengevoegd
« Last Edit: Tuesday 28 February, 2017, 11:54:48 by Machinist Mike »

*****
TreinPunt.NL Moderator
Intercity
Scenario bouwer in Nederlandse route.
842 posts
Re:  hle18 repaint
« Reply #5 on: Tuesday 28 February, 2017, 12:00:33 »
Heb je dit al geprobeerd?
Deze Geo file overzetten naar de onderstaande map?
Assets \ RSSLO \ Locomotiv \ Vectron \ Engine \ DB_3100_B.GeoPcDx
in
Assets \ RSSLO \ Locomotiv \ Vectron \ Engine_SNCB \ DB_3100_B.GeoPcDx

*
Blokkendoos
50 posts
Re: hle18 repaint
« Reply #6 on: Tuesday 28 February, 2017, 12:23:34 »
ja dit heb ik al gedaan
maar ik krijg aan de buiten kant niks te zien

*****
TreinPunt.NL Moderator
Intercity
Scenario bouwer in Nederlandse route.
842 posts
Re:  hle18 repaint
« Reply #7 on: Tuesday 28 February, 2017, 12:56:13 »
ja dit heb ik al gedaan
maar ik krijg aan de buiten kant niks te zien

Zou je een foto kunnen maken met daarop de locomotief? Dat je die geselecteerd hebt in de lijst?

*
Blokkendoos
50 posts
Re: hle18 repaint
« Reply #8 on: Tuesday 28 February, 2017, 13:12:14 »
de rsslo DB VECTRON ja soory hebt wa moeilijk met screenshots te maken

*****
TreinPunt.NL Moderator
Intercity
Scenario bouwer in Nederlandse route.
842 posts
Re:  hle18 repaint
« Reply #9 on: Tuesday 28 February, 2017, 14:09:35 »
Ik zou contact op nemen met Rubku als ik jou was ;)

*
Intercity
Hoi ik ben Rob ook wel bekend als (Rubku_NL)
703 posts
Re:  hle18 repaint
« Reply #10 on: Wednesday 01 March, 2017, 00:10:57 »
Ik zou contact op nemen met Rubku als ik jou was ;)

thx dit is een bekend probleem ik had dat ook ik heb alles compleet op nieuw op gebouwd en heb een nieuwe texture gamaakt met jepparama deze is nog niet uit. om dat ik er nog niet mee klaar ben deze zal op de DC (DB versie) als de ac/dc vectron komen.

mee info over mijn repaints kan je vinden in mijn Repaint topic!
Ik stream bijna elke dag op Twitch
:D en bouwt aan Zuid-oost Nederland :D

Join ook mijn Discord voor veel info & nieuws.
incl repaints, free scenarios & meer. ook krijg je een melding als ik live ga op Twitch!

*
Hondekop
gepensioneerde leerling
123 posts
Re: hle18 repaint
« Reply #11 on: Thursday 09 March, 2017, 19:09:56 »
@ witte32:  Ik weet niet in hoeverre je probleem met de hle18 al dan niet opgelost is. Ik had nl hetzelfde probleem en blijkbaar zijn er door de reskinner enkele fouten gemaakt in bepaalde bin-files waarin verwezen wordt naar de verkeerde source files. Dit kan opgelost worden maar het is een heel gedoe om de files te hermaken. In afwachting van een betere versie heb ik het als volgt opgelost. (Je moet wel bereid zijn om de DB versie tijdelijk uit te schakelen)

1. download de reskin op railsim.fr en installeer  zoals gewoonlijk
2. ga naar Assets\RSSLO\Locomotiv\Vectron\engine\DB3100\ en hernoem de file DB3100.TgPcDx in DB3100.TgPcDx.bak
3. ga naar Assets\RSSLO\Locomotiv\Vectron\engine_sncb\DB3100\ en copieer de file DB3100.TgPcDx in de folder Assets\RSSLO\Locomotiv\Vectron\engine\DB3100\ (de vorige dus)

Als je nu in TS2017 de lok DB3100B of DB3100PL kiest krijg je de Belgische versie te zien.
Als je later terug wil naar de DB lok hoef je gewoon de TgPcDx file te deleten en de oude file opnieuw te hernoemen door te toevoeging " bak" te verwijderen.
succes


*
Blokkendoos
50 posts
Re: hle18 repaint
« Reply #12 on: Tuesday 25 July, 2017, 14:13:42 »
de hle 18 is opgelost  :)