Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 20
1
Train Simulator 2018 Materieel / Network Rail IOA repaint (MJA)
« Last post by TheJAG on Today at 00:52:48 »
Het is een "long shot" maar heeft iemand toevallig op een oude harde schijf, of wellicht in een actieve install van TS, de IOA repaint van een MJA wagon (UK)? Het is een Network Rail repaint van Richard Fletscher (http://dpsimulation.org.uk/rf72reskins.html), maar is helaas niet meer te downloaden van DPSimulation, of ergens anders (voor zover ik kan zien).Bedankt!
2
Train Simulator 2018 Materieel / Re: Beijnes-Werkspoor 1-7G Bolkopper
« Last post by Marc D. on Yesterday at 22:49:54 »
De bestemmingen en lijnnummers zijn aangepast en zijn apart te selecteren. Nu ben ik bezig met de cabine van de laatste serie 6 & 7 G met elektronische besturing.
3
Even laten zien dat ik niet stil zit ;D

Ik zag op deze site dezelfde foto: http://www.hetkamperlijntje.nl/materieel-treinstellen/goederenvervoer 
Leek me leuk om deze in TS2018 na te maken.

Inmiddels heb ik al de nodige informatie weten te achterhalen voor mijn projectje. Voor de liefhebbers van oude landkaarten kan ik de volgende website aanbevelen: http://www.topotijdreis.nl/
Hier kan je zien tot zo'n 200 jaar geleden hoe Nederland er qua wegen en bebouwing eruit zag.
4
De problemen met de chat zijn nu echt definitief opgelost. Er is voldoende ruimte ingekocht op de chatserver en dus kan ook dit kanaal vanaf heden optimaal worden gebruikt.
Bedankt voor jullie geduld en excuus voor de overlast!

Groet, Etienne
5
Vragen over routebouw / Re: Handleiding Route Bouw & Tips/Tricks
« Last post by Frison on Yesterday at 20:05:38 »
Ik neem aan bij Steam, daar heb ik ze ook ooit vandaan gehaald en anders even Google gebruiken want ze staan vast nog wel ergens anders op een RE forum.  ;)
6
Christrains / Re: ICRmh wagons + BR186 - WIP
« Last post by HSL on Yesterday at 19:40:57 »
Gaaf, gaaf, gaaf 8)
7
MSTS / OR Routes / Re: Zuidwest Nederland 1935
« Last post by rjz222 on Yesterday at 19:18:48 »
We hadden nog twee gebouwen die voltooid moesten worden.

Het seinhuis D werd in 1935 al niet meer als zodanig gebruikt, omdat alle wissels op deze groep waren vervangen door handwissels. Desondanks stond het hoogste seinhuis van Roosendaal er nog wel, en is een markant herkenningspunt bij het inrijden van het depot.


Seinhuis D was ook van de andere kant een opvallend gebouw. Het seinhuis heeft het nodige weg van het nog bestaande seinhuis B, al was D iets langer, breder en vooral een stuk hoger. Seinhuizen A en C zijn van dezelfde bouwstijl, alleen een stuk groter.


Het dienstgebouw tractie van de Staatsspoorwegen was gebouwd tussen de beide loodsen van dezelfde maatschappij.


Om het af te leren nog even een plaatje van een 3700 op de draaischijf voor de polygoonloods, met in de achtergrond ook het tractiegebouw en de rechte loods van de Staatsspoorwegen.
8
Train Simulator 2018 Problemen / Re: De vechtdalijnen beta2 problemen
« Last post by Ridwane1 on Yesterday at 19:14:45 »
thanks dat ga ik meteen doen
9
Het is hier niet anders zoals je zegt met het spoor.
De contouren van het spoor zijn zichtbaar maar de textures en bvl ontbreken al zal een trein hier geen hinder van hebben dat het fouten geeft.
10
MSTS / OR Routes / Re: Verder uitbouwen van de Miljoenenlijn
« Last post by KerAp on Yesterday at 19:10:10 »
Ik zou daar nog aan toe willen voegen dat het ook raadzaam kan zijn om eerst even een andere (fictieve) kleine route te proberen, om gewend te raken aan de route editor(s). Dat is namelijk niet voor iedereen weg gelegd. Ook ga je veel leren tijdens het bouwen van een route, dus je eerste route wordt nooit je beste. Kan je beter je kennis met een andere route opdoen. Oh, dat had Robert ook al aangeraden. Zo zie je maar...  ;)

Verder gewoon ff googlen. Internet staat vol met tutorials. Youtube is een goeie plek om mee te beginnen. Voor de MSTS editor staan op steam4me de beste tutorials.  ;)
Pages: [1] 2 3 ... 20