Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 20
1
Dit is er toch al? Althans, de motor. Het handwissel is er niet los nee. ;D
2
Zeer strak!  ;)
3
Lekker bezig!

~Jamill.
4
Zo je gaat goed zeg! Ziet er weer fantastisch uit!  8)
5
*Blaast wat stof van topic en zwaait met wat plaatjes*

Wees niet getreurd. Er wordt achter de schermen nog hard gewerkt aan de route.
6
Ik ben nieuw! / Hulp voor een bijna bejaarde nieuwkomer
« Last post by gerwil on Yesterday at 21:39:42 »
Hoi allemaal!

Ik had al eerder een vraag gesteld over het installeren van routes, en dan m.n. routes waarbij je veel handmatig moet installeren. Ik kreeg daar wel reacties op, maar ik blijf maar vastlopen. Daarom (en ik hoop dat de administrators het mij dit niet kwalijk nemen!) en omdat ik het idee heb dat mijn laatste reactie op alle tips en adviezen, als laatste reply, misschien niet gelezen word, nogmaals mijn uiteenzetting over wat ik nu maar niet onder de knie krijg (of gewoon niet snap):

Dank voor de uitleg, maar toch loop ik op sommige punten nog steeds vast.

Als er bij de route een assets map is gevoegd, begrijp ik dat je die assets moet kopiëren naar de assets map in Steam. Maar wat als er nu al bestanden met dezelfde naam in staan? Ik durf die dus niet te overschrijven. Ditzelfde geldt voor bestanden die in de content en routes map van de gedownloade route staan. Sowieso, waar moet ik die naartoe kopiëren en wat als er al bestanden met dezelfde naam in staan?  Zo probeer ik nu de route Zuid west Nederland te installeren. Keurig het rwp-bestand met de packagemanager geïnstalleerd, de benodigde freeware gedownload en geïnstalleerd, de benodigde payware gekocht en via Steam geïnstalleerd maar in TS2018 is geen route Zuid west Nederland zichtbaar. London-Brighton (één van de benodigde payware routes) staat wel onder Free Roam maar niet onder Quick Drive, terwijl de andere payware route (Sherman Hill) helemaal nergens te zien is. Ik heb de assets uit de van Treinpunt gedownloade route handmatig in de assets map van Steam gezet (en daarbij de bestandjes met de zelfde naam angstvallig overgeslagen) maar nog steeds niente, noppes, nada. Dus verder gekeken naar de adviezen hier op de site maar ik sloeg steil achterover toen bleek dat heel veel (zo niet alle) bestanden die in de van TP gedownloade route staan, vaak met dezelfde naam in Steam staan. En die durf ik dus niet te overschrijven. En neem nou het bestand in de route met die naam welke uit een hele reeks letters en cijfers bestaat; als die wilt kopiëren naar steam-steamapps-common-railworks-content dan begint Steam na een halve minuut nadenken ook te roepen dan er tweeduizend zoveel bestanden met dezelfde naam bestaan. Kortom, hoe krijg ik nu van a tot z een route als bijvoorbeeld Zuid west Nederland compleet geïnstalleerd (mag zonder scenario's voorlopig, als ik 'em maar kan rijden)? Overigens heb ik wel Hart van Nederland en de IJssellijn geïnstalleerd gekregen, maar daarbij was het voldoende om de rwp bestand via de packagemanager te installeren en vervolgens de benodigde freeware en payware te installeren. Dus geen gedoe met losse bestanden waarvan ik niet weet waar ik ze moet zetten en of ik bestaande bestanden in Steam mag overschrijven. En ik vind het zo'n mooie simulator, alleen zou ik wel eens wat andere routes willen rijden...
Hopen dat iemand hier iets mee kan en een 60-jarige opa (ja, echt, vier maal waarvan de vierde sinds afgelopen donderdag) die zichzelf toch echt niet dom vindt, op het rechte SPOOR kan krijgen? Wat heb ik goed gedaan bij Hart van NL en de IJssellijn en wat doe ik nu verkeerd?
Alvast bedankt!
7
Train Simulator 2019 Routes / Re: Maaslijn
« Last post by Andries33 on Yesterday at 21:38:31 »
mooi!
8
Train Simulator 2019 Routes / Re: 't Hart van Nederland Vol_1.2
« Last post by trainsxp on Yesterday at 21:26:39 »
Beste trainsxp, ben aan het genieten van je route. Alleen kom ik oa bij station Lunteren een aantal eiken tegen uit de Cajon Pas, die helaas niet meer te verkrijgen is op Steam. Het vreemde is dat RW Tools ze niet ziet als missende bestanden. Is het mogelijk dat je deze assets bij de volgende update vervangt?

Ben je in het bezit van het US asset & loco pack?, daar zit oa. objecten van de Cajon Pas in.
Daar komt nog bij dat RW__Tools dat als missend geeft omdat dit een zg. AP bestand is.

Quote
Dan nog een vraagje over 3DTrains: RW Tools geeft aan dat ik hiervan 3 bestanden mis: 3D_Deciduous_A_H1a.bin, de 3D_Deciduous_A_M1a.bin en de 3D_Deciduous_A_M2a.bin. Heb de complete pakketten van 3DTrains opnieuw geinstalleerd, maar ze zitten er niet in. Zijn het misschien bestanden die bij de hoge resolutie pakketten hoort?

Een antwoord moet ik je even schuldig blijven op dit moment maar zal eens op onderzoek gaan hoe dat zit
9
Heel herkenbaar al.  ;D
10
Train Simulator 2019 Routes / Re: Maaslijn
« Last post by TheLaRiche on Yesterday at 21:25:14 »
Ziet er al fraai uit weer.  ;)
Pages: [1] 2 3 ... 20