TreinPunt.nl

Train Simulators => Train Simulator 2020 payware => Problemen => Topic started by: GertNNRoute on Tuesday 20 August, 2019, 12:02:58

Title: RSSLO Cityjet
Post by: GertNNRoute on Tuesday 20 August, 2019, 12:02:58
Ik heb een probleempje met de RSSLO Cityjet.
Ik wil met deze treinstel de route even testen maar ik krijg een foutmelding en ik weet niet hoe ik hiervan af kom.
Iemand dit ook eens gehad of weet misschien waar het aan kan liggen ?

Ik krijg hem direct als ik een rit wil doen.

Misschien kan het liggen aan een Windows update wat ik gisteren heb gekregen ?
Title: Re: RSSLO Cityjet
Post by: TheLaRiche on Tuesday 20 August, 2019, 12:40:02
Geen idee. Opnieuw installeren met de meegeleverde installer lost het probleem meestal op. ;)
Title: Re: RSSLO Cityjet
Post by: GertNNRoute on Friday 23 August, 2019, 23:37:30
Bedankt , dat heeft inderdaad geholpen...( wel apart )
Title: Re: RSSLO Cityjet
Post by: jor[D]1 on Monday 26 August, 2019, 00:02:35
Je registratie bestandje wat RSSLO ergens op de PC parkeert zal wel verdwenen zijn bij een schoonmaak/update of iets soortgelijks.
Na her-installatie staat die er dan weer.
Title: Re: RSSLO Cityjet
Post by: denvertrucker on Monday 26 August, 2019, 09:19:42
De RSSLO Cityjet, is dat die van Steam?
Title: Re: RSSLO Cityjet
Post by: Rob Jansen on Monday 26 August, 2019, 12:36:23
Nee, die is van Skyhook Games op steam en is een ander model. RSSLO verkoopt deze op de eigen website.
Title: Re: RSSLO Cityjet
Post by: denvertrucker on Monday 26 August, 2019, 16:30:10
Ah oke dankje, zal eens gaan kijken, die Belgische versie repaint is een leuke toevoeging.
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal