Ik kan er niet uitkomen.

*
Blokkendoos
52 posts
Ik kan er niet uitkomen.
« on: Monday 11 December, 2017, 17:03:04 »
Hallo, vrienden. Ik heb weer even jullie hulp nodig.
Maar eerst wil ik jullie bedanken. Ik heb de afgelopen tijd, mij eens goed verdiept in het forum. En als ik daar lees, dat jullie heel veel mensen helpen, en ondersteunen, past daar maar één antwoord op,en dat is ,DANK U WEL. wat helaas nog al eens vergeten wordt. De tijd die er ingestoken wordt, is onbetaalbaar. Ik zit zelf op het binnenvaart forum, dus ik weet er van.

Maar waar ik jullie voor nodig heb,is het volgende.  Omdat ik nogal gescharmeerd ben van de Br 143, ben ik eens gaan zoeken.
Ik heb verschillende treinen van Vr, maar de br 143 is niet te rijden met de raildriver. De andere br,s 143, hebben geen sifa, of pzb. Wat het rijden minder echt maakt. Ik heb gisteren, een br 143 gevonden die wel sifa, en pzb heeft, en werkend. Ik heb de trein gekocht, bij train team berlin. Daar zitten ook 6 scenarios bij. Ik ben nu zover, dat ik de trein kan rijden, maar ik zie maar 4 scenarios. Bij trainteam berlin hebben ze ook een update voor de br 143. Deze is er voor om de bediening standaard te maken aan ts 2017, voor de sifa en de pzb. Wie kan mij een precies uitleggen, Hoe ik de br 143 en de update moet instaleren.
Oja, ik zit bijna, aan de 3000 rij uren, in een paar jaar tijd. Mijn dank zal groot zijn. Bart.******
TreinPunt.NL Administrator
Intercity
Twitch Streamer
Let's drive some trains!
853 posts
Re: Ik kan er niet uitkomen.
« Reply #1 on: Monday 11 December, 2017, 19:21:10 »
De BR143 is inderdaad op verschillende plekken te vinden. Op Steam is het dezelfde versie als van vR zelf, alleen de toetsenbord layout is zoals standaard is in Train Simulator (vR gebruikt andere toetsen voor bepaalde items zoals de SiFa bevestiging).

Die BR143 is een zogenaamde TS Pro (op steam) en op vR is dat Expert Line. Dat betekend dat externe controllers niet altijd werken en soms zelfs tegen kunnen werken en besturing met toetsenbord benodigd is.

Van Train Team Berlin krijg je vaak een uitvoerbare installer. Enige wat je hoeft te doen is die te installeren. Is het een RWP bestand? Kun je die via TS Utilities installeren of handmatig met WinRAR of 7-zip uitpakken in je RailWorks map (Steam\steamapps\common\RailWorks).
Update is hetzelfde.

Voor dat je maar een paar scenario's ziet kan het zijn dat je niet al het materiaal bezit of de goede versie van de loc (updaten via die update) of dat het scenario op een andere route afspeelt dan de rest van de scenario's en dat je die niet hebt.
Kijk in de handleiding welke DLC of andere downloads je nodig hebt.

Oh, en bedankt en dat waarderen wij wat je zegt, daarvoor zijn wij hier  ;D
Treinpunt Administrator
De downloads worden bekeken en behandeld door het team. Bij afkeuring altijd een PB.
Vragen over downloads? Stuur het team een PB!

Te vinden op Twitch (Za/Zo, 19:30u).
Meer informatie op http://www.robjansen.info