TreinPunt.nl

Train Simulators => Train Simulator 2019 payware => Problemen => Topic started by: verkade69 on Sunday 26 August, 2018, 17:18:40

Title: Dutch Classics install D schijf
Post by: verkade69 on Sunday 26 August, 2018, 17:18:40
Heb sinds kort alles opnieuw geinstalt, maar dan steam map om mijn D schijf. Alles tot zover goed, maar als ik de Dutch Classics
Treinen wil installeren, dan herkent hij de map niet. Hij staat nu in Opslag(D)-Dan de map die ik zelf heb aangemaakt via steam
Trainsimulator2   steamapps  common  RailWorks. Hoop dat iemand het weet. Alvast bedankt, groetjes Robert.

Title: Re: Dutch Classics install D schijf
Post by: verkade69 on Sunday 26 August, 2018, 17:26:13
Oja, nog even voor de duidelijkheid, voor de rest werkt alles prima bv alles van Christrains.
Title: Re: Dutch Classics install D schijf
Post by: RemkoH on Monday 27 August, 2018, 11:03:03
Niet alle installers herkennen zelf de juiste locatie van de Railworks map.
Tijdens de installatie moet je kunnen opgeven in welke map de Dutch Classics trein geïnstalleerd moet worden.
Blader hier dan naar jouw Railworks map en ga dan verder met de installatie.
Dan zou de trein daarna moeten werken.
Title: Re: Dutch Classics install D schijf
Post by: verkade69 on Tuesday 28 August, 2018, 17:15:52
Niet alle installers herkennen zelf de juiste locatie van de Railworks map.
Tijdens de installatie moet je kunnen opgeven in welke map de Dutch Classics trein geïnstalleerd moet worden.
Blader hier dan naar jouw Railworks map en ga dan verder met de installatie.
Dan zou de trein daarna moeten werken.

Dat had ik ook gedaan, maar lukte niet. Heb alles weer op de C schijf gezet. Hoorde van iemand dat je ook als je alles weer compleet hebt van al je treinen routes enz... ook via steam het complete spel kunt copie en dan op je D zetten. Maar dat ga ik voorlopig nog even maar niet doen. Kan zijn dat ie dan alles van N.L niet mee kopieert. Misschien dat iemand dat ook weet. Bedankt voor de info. Groetjes Robert.
Title: Re: Dutch Classics install D schijf
Post by: jor[D]1 on Tuesday 25 September, 2018, 14:07:35
Alleen de steam content wordt automatisch gekopieerd als je het naar een andere schijf zet. (via steam verplaatsen niet handmatig!)
Overige zooi kun je handmatig verplaatsen. Payware moet je mogelijk wel even opnieuw installeren naar de nieuwe locatie.