TreinPunt.nl

Overige Simulators => Omnibus Simulator OMSI/OMSI 2 => OMSI problemen => Topic started by: xanthodb on Sunday 14 June, 2015, 17:17:45

Title: Stadtbus O305 voor OMSI op OMSI 2
Post by: xanthodb on Sunday 14 June, 2015, 17:17:45
Hallo,

Ik heb de addon Stadtbus O305 nog voor OMSI, maar kan ik die ook werkend krijgen op OMSI 2 of moet ik die nieuw gaan kopen?


Mvg
Title: Re: Stadtbus O305 voor OMSI op OMSI 2
Post by: guest10380 on Sunday 14 June, 2015, 17:29:43
heb je de bus al geinstalleerd in aerosoft?
Title: Re: Stadtbus O305 voor OMSI op OMSI 2
Post by: xanthodb on Sunday 14 June, 2015, 17:32:59
Nee, als ik het installeer programma open zegt hij dat ik een volledige versie van OMSI nodig heb. Ik heb omsi (1) ook  al een lange tijd geleden verwijderd, maar ik wil hem dus op OMSI 2.
Title: Re: Stadtbus O305 voor OMSI op OMSI 2
Post by: rrt300 on Sunday 14 June, 2015, 17:58:18
als je hem op CD hebt moet je misschien contact op nemen met aerosoft, of je een patch van hun mag ontvangen
Title: Re: Stadtbus O305 voor OMSI op OMSI 2
Post by: xanthodb on Sunday 14 June, 2015, 17:59:45
Oké, dan ga ik dat even doen. Bedankt
Title: Re: Stadtbus O305 voor OMSI op OMSI 2
Post by: jor[D]1 on Sunday 14 June, 2015, 18:36:51
Is veel simpeler gewoon hierheen gaan:
http://support.aerosoft.com/index.php (http://support.aerosoft.com/index.php)

De Aerosoft - OMSI - Stadtbus O305 opzoeken en dan de omsi 2 versie downloaden.
Je moet wel even je serial code bij de hand hebben.

Op deze pagina staat de omsi 2 versie dan:
http://support.aerosoft.com/details.php?dl=............ (http://support.aerosoft.com/details.php?dl=VX2tZAALj%2BH0M%2B30aBIASxNIgsz3DvKlLLUtcLtZULvv8j%2BvHyBDc40wMdCFwZH38u%2BQTrYwfkBaGOnn50XNNrww08xcjwh1c%2Fl01S%2Bm40o%3D)

Zelfde truc voor andere addons uitgegeven door Aerosoft.
Bovenstaand geldt alleen voor de DVD versie. Als je een webshop versie heb moet je evne inloggen en daar opnieuw downloaden. Steam versies gaan natuurlijk vanzelf.
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal