TreinPunt.nl

Overige Simulators => Omnibus Simulator OMSI/OMSI 2 => OMSI problemen => Topic started by: Joesha on Thursday 01 September, 2016, 15:49:44

Title: scania citywide en man lion's city g
Post by: Joesha on Thursday 01 September, 2016, 15:49:44
hoi,
ik had een vraagje weet iemand hoe ik dit kan verhelpen
ik heb de Scania citywide en de man lion's city g en die twee bussen stuiteren bij mij in omsi 2 en geen anderen
kan iemand me daarbij helpen ? hoe je dat kan oplossen want ik wil heel graag die twee bussen spelen
alvast bedankt,
Joey
Title: Re: scania citywide en man lion's city g
Post by: Pascal-24 on Thursday 01 September, 2016, 20:58:12
Het beste is om een beetje te gaan spelen met de graffics.
Dus misschien iets lager zetten, waardoor het stuiteren verminderd of zelfs stopt.

Heb je dit alleen met deze 2 bussen of heb je dat ook met andere bussen?
Title: Re: scania citywide en man lion's city g
Post by: OV-NL on Friday 02 September, 2016, 12:02:13
Hoi,


Dat zijn juist de zwaardere bussen voor OMSI omdat er veel poly's inzitten. Beste is inderdaad je graphics lager te zetten :)
Title: Re: scania citywide en man lion's city g
Post by: Joesha on Friday 02 September, 2016, 16:16:17
hoi,
helaas het werkt jammer genoeg niet maar
bedankt om me te helpen allemaal
groetjes,
joey 
Title: Re: scania citywide en man lion's city g
Post by: Joesha on Friday 02 September, 2016, 20:13:50
hoi,
ik heb zonet gekeken en kwam er achter dat de man lion's city g het wel doet
maar helaas niet de Scania citywide, dus het is gelukt bedankt allemaal !! =)
groetjessss,
Joey
Title: Re: scania citywide en man lion's city g
Post by: jor[D]1 on Friday 02 September, 2016, 21:40:28
Als je maar genoeg mort aan de instellingen moet je hem uiteindelijk waarschijnlijk wel werkend krijgen op niet aal te ingewikkelde mappen.
Probeer de AI auto's en bussen en personen hoeveelheid ene beetje te rommelen
Title: Re: scania citywide en man lion's city g
Post by: Joesha on Sunday 04 September, 2016, 13:28:08
bedankt jor[d]1,
de man lion's city g werkt wel maar de Scania citywide helaas niet
groetjes,
joey