TreinPunt.nl

Overige Simulators => Omnibus Simulator OMSI/OMSI 2 => OMSI problemen => Topic started by: superD on Friday 25 January, 2013, 15:39:47

Title: nieuwe layer aanleggen
Post by: superD on Friday 25 January, 2013, 15:39:47
hi ik ben bezig mijn eigen route te bouwen maar ik blijf maar stranden op 1 stuk grond en ik druk create new layer dan vraagt het me de texture en hoe groot en dan vervolgens heb ik nog niks dus als iemand mij weet te helpen waardeer ik et graag

alvast bedankt. SuperD
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal