TreinPunt.nl

Overige Simulators => Omnibus Simulator OMSI/OMSI 2 => OMSI problemen => Topic started by: Flamingxvos on Wednesday 20 May, 2015, 17:19:57

Title: MAN's Lion City Probleem
Post by: Flamingxvos on Wednesday 20 May, 2015, 17:19:57
Hallo,

Ik heb de MAN's Lion City gedownload en als ik hem wil instellen op lijn en bestemming, dan zie ik dit niet op die aangeefborden van de bus.

Wie weet het probleem?
Title: Re: MAN's Lion City Probleem
Post by: Johnny on Wednesday 20 May, 2015, 18:35:25
Waarschijnlijk ken je deze gebruikelijke stappen wel...?
Druk Alt (links) in, klik op dienstregeling kaartje met pijl, selecteer lijn en je dienst.
Vervolgens druk je op 92E en zet daar lijn en je bestemming in.
In het kastje voor de chauffeur rechts moet je vervolgens de boel instellen.
Als het goed is moet dan alles zichtbaar worden op de film en in de bus.

Voorbeeld.
Pak eens de Berlin-Spandau map. Kies een dienst met lijn 130.
In het kastje druk je dan bij lijn in: 13000
Dan druk je op route en voer je in: 01 en of 02, afhankelijk welke richting je op wilt.
Wordt dan wel alles zichtbaar?

Vele dingen kun je ook in de documenten vinden van betreffende route.
Na een aantal keren spelen op verschillende lijnen ken je dit uit je hoofd  ;)
Title: Re: MAN's Lion City Probleem
Post by: s.vanrossum on Thursday 09 July, 2015, 15:56:53
Als het leeg blijft ook na de tips hier boven even de bus opnieuw downloaden of als je download nog hebt de map met als titel "Fonts" even opnieuw in de omsi hoofd map zetten en eventueel laten overschrijven!
Title: Re: MAN's Lion City Probleem
Post by: Pascal-24 on Thursday 09 July, 2015, 18:12:14
Heel misschien moet je ook de juiste .hof gebruiken. Want als je de juiste .hof file niet instelt, dan krijg je ook geen matrix te zien.
Hij geeft dan een melding dat het een valse ingave is.
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal