TreinPunt.nl

Overige Simulators => Omnibus Simulator OMSI/OMSI 2 => OMSI problemen => Topic started by: david_meyer on Saturday 14 June, 2014, 23:06:21

Title: Foutmelding OMSI 2
Post by: david_meyer on Saturday 14 June, 2014, 23:06:21
Hallo ik krijg een foutmelding.

Dit is het probleem.

(https://www.treinpunt.nl/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimageshack.com%2Fa%2Fimg843%2F8526%2Fpiwlv.jpg&hash=526ca6b54a84b6bd1550051cfbc2dc9f)
Title: Re: Foutmelding OMSI 2
Post by: jor[D]1 on Saturday 14 June, 2014, 23:09:09
Zet bolletje even bij "Load map without buses"  ;)
Title: Re: Foutmelding OMSI 2
Post by: david_meyer on Saturday 14 June, 2014, 23:10:14
Oke en dan is heet probleem verholpen.
Title: Re: Foutmelding OMSI 2
Post by: david_meyer on Saturday 14 June, 2014, 23:20:54
Nu krijg ik dit te zien meer niet.

(https://www.treinpunt.nl/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimageshack.com%2Fa%2Fimg822%2F9161%2F0k4w.jpg&hash=aba7510f5053a64e9dcaf0d165bbe8d5)
Title: Re: Foutmelding OMSI 2
Post by: jor[D]1 on Sunday 15 June, 2014, 09:47:36
En als je dan een bus plaatst, dan kan je een halte kiezen. Misschien staat de kamera buiten de kaart.
Title: Re: Foutmelding OMSI 2
Post by: david_meyer on Thursday 26 June, 2014, 16:31:05
Ik had een vraag waar kan ik dit vinden splines/ADDON_SimpleStreets/RQ_9,5_2spur_6,5m_no_lances.sli .
Title: Re: Foutmelding OMSI 2
Post by: jor[D]1 on Thursday 26 June, 2014, 17:03:38
Simple streets installeren?
Title: Re: Foutmelding OMSI 2
Post by: X_shooter1 on Thursday 26 June, 2014, 17:36:25
www.hypnohelp.tk/RQ_9,5_2spur_6,5m_no_lanes.rar (http://www.hypnohelp.tk/RQ_9,5_2spur_6,5m_no_lanes.rar)
Dat staat op de site van de maker van bronsmeer
Title: Re: Foutmelding OMSI 2
Post by: david_meyer on Thursday 26 June, 2014, 17:49:47
Welke toetsten moet ik gebruiken om de parkeer rem er af te halen
Title: Re: Foutmelding OMSI 2
Post by: MathijsB on Thursday 26 June, 2014, 17:58:52
De toets > dacht ik (dus geen shift indrukken).
Title: Re: Foutmelding OMSI 2
Post by: jor[D]1 on Thursday 26 June, 2014, 19:46:47
Uhh, bij zit ie op de . van numlock dacht ik. Maar kan zijn dat ik dat ooit aangepast heb.
Meestal gebruik ik namelijk knoppen op mijn stuur of gewoon met de muis de heldel omzetten.