TreinPunt.nl

Overige Simulators => Omnibus Simulator OMSI/OMSI 2 => OMSI problemen => Topic started by: Micka on Wednesday 21 March, 2012, 18:56:58

Title: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: Micka on Wednesday 21 March, 2012, 18:56:58
IK heb voor OMSI een paar extra route's gedownload en daarvoor moesten ook Addon's worden toegevoegd,
alleen nu heb ik er problemen mee zoals dat mijn ramen niet doorzichtig zijn maar wit:
(https://www.treinpunt.nl/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi1143.photobucket.com%2Falbums%2Fn638%2Fkoplopertje%2FOMSIfout.png&hash=b3981c6dc1cf7e1856fb8c034463d215)
En ik krijg een foutmelding, screen plaats ik later.
Maar wat kan ik hier aan doen om dit niet meer te krijgen?
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: steven1996 on Wednesday 21 March, 2012, 19:22:23
Jij krijgt foutmeldingen, welke?
Over die witte bus. Welke bus is dat?
Volgende keer even melden wat er exact aan de hand is ;)

Groetjes Steven
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: Micka on Wednesday 21 March, 2012, 19:25:13
Ik heb gezocht naar die foutmelding,
Nu krijg ik hem niet meer,
De bus is de Man NL 202, maar kijk naar die ramen, dat klopt niet.
EDIT:
Ik krijg deze:
(https://www.treinpunt.nl/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi1143.photobucket.com%2Falbums%2Fn638%2Fkoplopertje%2FOMSIfout1.png&hash=93c6495f8253cd0f6249b9a3e16c09ca)
En deze:
Zugriffsverletzung bei adresse 0059EFE8 in module 'omsi.exe'. lesen von adresse 0000000.
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: steven1996 on Wednesday 21 March, 2012, 19:56:16
Dan ben ik benieuwd waar jij hem vandaan hebt.
http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=1066 (http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=1066)
via die link heb je de goede bus, waar niks mee aan de hand is.
Weet je ook of er een reskin geinstalleerd is toen je die route hebt download?

Groetjes Steven
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: Micka on Wednesday 21 March, 2012, 20:00:18
Hey is geen reskin, het is de normale bus maar het gaat erom dat ik niet normaal kan rijden, ik kan niks zien vanuit de cabine dus het gaat niet om de bus maar om de route en foutmeldingen
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: steven1996 on Wednesday 21 March, 2012, 20:06:41
Welke kleurenstelling heb je geselecteerd toen je die bus plaatste?
- White
-BVG (old)
-BVG
-?

ik heb namelijk het vermoeden dat er een probleem is met een skin van die bus die jij rijdt.
Dat die namelijk dit:
http://forum.treinpunt.nl/index.php/topic,43547.0.html (http://forum.treinpunt.nl/index.php/topic,43547.0.html) benodigd heeft.

Groetjes Steven
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: Micka on Thursday 22 March, 2012, 07:18:05
Maakt niet uit welke kleurstelling of bus, hij doet het bij allemaal
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: steven1996 on Thursday 22 March, 2012, 09:08:15
Verwijder eens die oude bus.
En download de nieuwe op de aangegeven site hierboven ;)
De oude bus verwijderen moet je naar:
C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Vehicles en verwijder de map MAN_NL202

Groetjes Steven
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: Micka on Thursday 22 March, 2012, 17:15:10
Het ligt niet aan die bus, wat ik al wist, maar ik heb het ook bij de standaard bussen:
(https://www.treinpunt.nl/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi1143.photobucket.com%2Falbums%2Fn638%2Fkoplopertje%2FOMSIfout2.png&hash=c3610532d5737a9e4ff4cbd819fbf9e6)
En ik heb wat jij zei, de NL202 opnieuw gedownload en erin gezet dus het zit NIET in de bussen!
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: mcorreiapimenta on Thursday 22 March, 2012, 19:25:47
Dit vind ik wel heel mooi :P
Had je dit voorheen ook?
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: Micka on Thursday 22 March, 2012, 20:50:40
En Mark vind dit weer mooi hoor!,
maar hoe bedoel je hiervoor,
Want sinds ik de simpleroad's had gedownload had ik het niet dus ik denk dat het daar in zit maar ik snap de foutmeldingen niet....
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: mcorreiapimenta on Thursday 22 March, 2012, 21:53:02
Nou ja ik bedoel toen je OMSI net had geïnstalleerd was het toen ook zo?
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: Micka on Friday 23 March, 2012, 07:14:20
Nee, toen had ik het nog niet, maar ik denk dat het in die Addon Simplestreet's zit,
maar heb geen idee hoe ik daar vanaf kom
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: mcorreiapimenta on Friday 23 March, 2012, 08:38:07
Hoe heb je de geïnstalleerd dan?
En heb je simplestreets nodig voor een route dan?
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: steven1996 on Friday 23 March, 2012, 13:05:40
Ik weet het al. Could not read the o3d file, zu wenig arbeit speicher.
Je hebt dus te weinig geheugen op je computer waar omsi niet aan vereist.
Dus het ligt ook niet aan die simplestreets.
Alles hoort het gewoon naar behoren te doen als je een beter werkgeheugen hebt.
En zo te zien op je eerste screen, heb je aardig wat programma's open staan. Vreet veel geheugen. Voornamelijk skype lijkt mij.

Groetjes Steven
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: Micka on Friday 23 March, 2012, 16:42:26
Dus ik moet skype afsluiten en zo veel mogelijk dingen uitzetten?
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: mcorreiapimenta on Friday 23 March, 2012, 18:41:58
Skype is een goed begin die vreet enorm veel.
En ook dingen zoals msn e.d.
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: Micka on Monday 26 March, 2012, 18:18:32
Helaad werkt dat ook niet, moet ik anders de grafische kwaliteit omlaag doen of heeft dat geen nut?
Title: Re: Foutmelding en 'witte' ramen
Post by: Johnny on Monday 26 March, 2012, 23:52:17
Grafische instellingen van de game omlaag zetten is zeker het proberen waard. Ook de videokaart instellingen indien je handmatig de prestaties hebt zitten te verhogen.