TreinPunt.nl

Overige Simulators => Omnibus Simulator OMSI/OMSI 2 => OMSI problemen => Topic started by: Pingi on Tuesday 04 November, 2014, 12:09:33

Title: Foutmelding Ahlheim
Post by: Pingi on Tuesday 04 November, 2014, 12:09:33
Beste lezer,

De map Ahlheim probeer ik aan de praat te krijgen maar het lukt niet.
Ik heb alle addons geïnstalleerd maar ik krijg de volgende foutmelding (zie afbeelding).
Als ik daarna een bus in het spel probeer te laden krijg ik de foutmelding: fehler bei bereichspr├╝fung

Wie kan mij helpen?
Title: Re: Foutmelding Ahlheim
Post by: Pingi on Tuesday 04 November, 2014, 16:15:05
Inmiddels is het opgelost, heb de route werkend gekregen :)
Dit na lang speuren op Duitse fora.

Verder mis ik nu nog wel wat textures van sommige wegen.