Can we help you?


Please search the forums before asking a question. It may be answered already.

 Een bus trager maken

*
Stoomlocomotief
7 posts
Een bus trager maken
« on: Wednesday 08 August, 2018, 01:52:43 »
Hallo,

Ik ben beginnen rijden met de MB 0407 automatic en ik vond dat em eigenlijk te snel versnelt. Ik rijd met toetsenbord en het enigste dat ik dan kan doen is niet versnellen en gewoon los laten voor een paar seconden zo dat ik niet ineens 80 km/u rijd... Weet iemand misschien hoe ik het gewoon een beetje trager kan maken bij het versnellen? In de script misschien?

Alvast bedankt
Marvin

*
Stoomlocomotief
1 posts
Re: Een bus trager maken
« Reply #1 on: Sunday 12 August, 2018, 17:39:15 »
Hoi Marvin,

Zoals je wellicht al weet zijn er in OMSI drie manieren om te spelen; met een stuurwiel, met het toetsenbord of met de muis.
Met het toetsenbord is het (voor zover ik weet) niet mogelijk om een vaste snelheid aan te houden; als je indrukt ga je sneller.
Natuurlijk zou je dingen kunnen wijzigen in de scripts, maar meestal is het niet nodig om daar een aanpassing te gaan doen.
Ik raad je aan om daarom voor één van de andere oplossingen (stuurwiel of muis) te kiezen; dan kan je snelheid gelijk blijven.
Muis gebruik ik zelf vrijwel altijd; des te langzamer je de beweging naar boven maakt, des te langzamer zal de bus versnellen.
Laat maar weten of dit je verder helpt. Mocht je toch iets in de scripts willen doen dan zou je de experts moeten vragen. ;)

*
Hogesnelheidstrein
5.154 posts
Re: Een bus trager maken
« Reply #2 on: Sunday 12 August, 2018, 21:53:57 »
In de .bus file zit volgens mij een waarde voor het vermogen. Je kan proberen due te verlagen. Wel eerst een backup maken!!!