TreinPunt.nl

Overige Simulators => Omnibus Simulator OMSI/OMSI 2 => OMSI problemen => Topic started by: mihajlo123 on Friday 29 May, 2015, 16:35:29

Title: Bronsmeer V2 doet het niet
Post by: mihajlo123 on Friday 29 May, 2015, 16:35:29
Hoihoi,

Ik heb sinds 2 uur OMSI 2 en heb anderhalf uur zitten kloten met de Bronsmeer map, maar ik krijg dan mijn bus te zien die op niks staat..
Iemand die me kan helpen?
Title: Re: Bronsmeer V2 doet het niet
Post by: saurer580 on Friday 29 May, 2015, 17:35:29
Ik denk dat je een hoop sceneryobjects en splines mist. Download het programmaatje :  maptools"dat kun je zien wat je eventueel mist.
Kijk ook wat je aan bussen moet hebben voor het AI verkeer.
Als je OMSI pas 2 uur hebt, is mijn ervaring dat je echt meer dan 1 1/2 uur nodig hebt om de boel bij elkaar te krijgen.
mvh uit Zweden
Ruud
Title: Re: Bronsmeer V2 doet het niet
Post by: ovchannel on Friday 29 May, 2015, 19:27:01
Had precies hetzelfde probleem, en zoals boven aangegeven, je mist veel sceneryobjects.
Probeer even in de readme te kijken en alles te downloaden, ook de patch  op de website.
Title: Re: Bronsmeer V2 doet het niet
Post by: mihajlo123 on Friday 29 May, 2015, 22:51:59
Ik denk dat je een hoop sceneryobjects en splines mist. Download het programmaatje :  maptools"dat kun je zien wat je eventueel mist.
Kijk ook wat je aan bussen moet hebben voor het AI verkeer.
Als je OMSI pas 2 uur hebt, is mijn ervaring dat je echt meer dan 1 1/2 uur nodig hebt om de boel bij elkaar te krijgen.
mvh uit Zweden
Ruud

Ik heb OMSI 2 toen pas net 2 uur, OMSI 1 heb ik al een langere tijd.  In de readme staan links zoals splines en objecten die het niet meer doen. Kan iemand mij anders zijn Splines en Bronsmeer 2 map sturen?
Title: Re: Bronsmeer V2 doet het niet
Post by: Johnny on Saturday 30 May, 2015, 17:15:32
Kan iemand mij anders zijn Splines en Bronsmeer 2 map sturen?
Nee dat feestje gaat niet door via het TreinPunt forum wegens onderstaande forumregel.

4.8   Bijlagen mogen enkel geplaatst worden als je rechthebbende van het bestand bent. Dus plaats geen andermans werk, waar je geen toestemming voor hebt.
Title: Re: Bronsmeer V2 doet het niet
Post by: mihajlo123 on Sunday 31 May, 2015, 12:35:53
Iemand anders die mij misschien kan helpen dan?
Title: Re: Bronsmeer V2 doet het niet
Post by: s.vanrossum on Thursday 09 July, 2015, 15:52:05
Oke vrij helder probleem..... je mist bestanden. Graag even maptools gebruiken en checken wat je mist!
Je kunt maptools vinden in een link onder dit bericht.
Als je maptools hebt gedownload even de map selecteren van Bronsmeer doormiddel van de keuze knop die te vinden is naast het lege invulveld. Als je de map hebt gekozen gaat het programma allerlei bestanden scannen en vervolgens komt daar een resultaat en de laatste 2 tabladen zijn van belang. De splines en sceneryobjects! Deze bestanden mis je. Als je niet weet welke bestanden dit zijn even op de knop klikken om de bestanden te kopieren en plaats dan maar in een reactie hier onder zodat ik je eventueel kan helpen met het zoeken!

Succes!
Link http://aussiex.org/forum/index.php?/files/file/2743-omsi-map-tools/ (http://aussiex.org/forum/index.php?/files/file/2743-omsi-map-tools/)
Title: Re: Bronsmeer V2 doet het niet
Post by: s.vanrossum on Thursday 09 July, 2015, 15:53:12
Edit: Kan weg foutje!
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal