TreinPunt.nl

Overige Simulators => Omnibus Simulator OMSI/OMSI 2 => OMSI problemen => Topic started by: hondenkop on Sunday 26 July, 2015, 19:18:44

Title: bronsmeer o3d error
Post by: hondenkop on Sunday 26 July, 2015, 19:18:44
Hallo,
Ik wilde de map bronsmeer op omsi 2 gaan spelen. Volgens map tool mis ik niks. Maar als ik een bus wil plaatsen krijg ik een error. Splines\ADDON_SimpleStreets\model\RQ_7,5_2spur_5,5m_Sidewalk_junct.o3d - 03d reading failed. Ik zit nu al heel lang te zoeken naar een oplossing maar ik kan niks vinden. Ik hoop dat jullie een oplossing weten.
Mvg Jay Jay
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal