Bronsmeer

*
Intercity
579 posts
Bronsmeer
« on: Friday 18 November, 2016, 16:41:54 »
Nu eindelijk toch (met dank aan bryan2004) bronsmeer aan de praat gekregen, hierbij dan maar gelijk n screen met de testbus Mercedes C2 vanuit Duitsland :)

Zou je zelf ook route's kunnen maken in een bestaande map of is dat heel erg lastig?

Groet Arno

*
Hogesnelheidstrein
5.154 posts
Re: Bronsmeer
« Reply #1 on: Friday 18 November, 2016, 17:47:38 »
Zelf routes maken kan of het lastig is ligt aan jezelf, wat je van omsi weet en denk ook wel een beetje aan de map.

Als je goed weet wat alle bestanden in omsi doen moet het vrij eenvoudig zijn. Probleem met omsi is echter dat er vrijwel geen documentatie is. (Al helemaal geen nederlandse). Om echt goe dmet omsi aan de slag te gaan zal ik je altijd aan raden lekker in de bestanden te gaan neuzen met notepad++ en dan gaan kijken of je kan ontdekken wat ze allemaal doen, hoe ze werken en hoe ze opgebouwd zijn. Dat helpt je daarna enorm als je iets voor omsi wilt maken. (En je hebt zelfs gene hulp meer nodig om problemen op te lossen omdat je dan weet hoe omsi werkt)

*
Intercity
579 posts
Re: Bronsmeer
« Reply #2 on: Monday 28 November, 2016, 15:01:44 »
Om weer een nieuw topic aan te maken vind ik eigenlijk onzin, er zijn al zoveel topics dan raakt men helemaal de weg kwijt ;) Maar is het mogelijk (ik zag namelijk op de site van de maker bronsmeermap Bartjk) dat daar nog n versie van bronsmeer (waarschijnlijk de oude) stond. Die heb ik gedowload en geinstaleert (na eerst de nieuwe bronsmeer map eruit te halen) en qua stations ziet die er net iets leuker uit vin ik persoonlijk, maar is het mogelijk om de stations zo te laten als ze zijn, maar wel helemaal updaten met lijn 11/12/128/342 erin??

Snap je het nog??

Groetjes Arno