Wilbur Graphics: RCR (Retro Canvas Route) is nu beschikbaar bij TreinPunt.NL Wilbur Graphics heeft een fictieve jaren '90 route gemaakt voor Train Simulator genaamd de RCR (Retro Canvas Route). Deze route bevat alles wat nodig is in de installatie, dus je hebt naast het European Pakket geen extra items nodig om de route te doen. Daarnaast komt het pakket met zijn eigen materieel meegeleverd. Dus een complete route zonder allerlei extra aanschaf aan payware (behalve treinen van Chris). De prijs van dit pakket pakket is €24.95 Lees meer: Hier (https://www.treinpunt.nl/shop/nl/train-simulator/109-retro-canvas-route.html) | (https://www.treinpunt.nl/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftreinpunt.nl%2FAfbeeldingen%2FRW%2Faddons%2Fnieuws%2FWG_RCR_ppt_01.jpg&hash=8cb52d21d810b8540051368ad9604f12b419349c) |
is deze roete de moeite waard om te kopen en hoe veel scenario s zijn er bij geleverd dat wil ik graag weten groetjes john
Seinnummers zijn even nummers. In de route worden verschillende nummers gebruikt, ook met een 0 voor het seinnummer. Dit zal in het echt nooit voorkomen. Wisselnummers zijn namelijk al oneven, waardoor er in de communicatie nooit onduidelijkheid is over het nummer van een wissel of sein.
- De seinnummers kloppen niet.
P-seinen zijn seinen die niet bediend kunnen worden. Daarom zitten deze seinen in een compleet andere nummerserie als de bediende seinen. Ik zie echter opeenvolgende seinnummers tussen P-seinen en bediende seinen. Dat is onduidelijk, omdat een rood P-sein met toestemming (en bij het niet kunnen bereiken van de TRDL zelfs zonder!) gepasseerd mag worden met Rijden op Zicht, en een bediend sein alléén met een aanwijzing STS. Door het uit elkaar halen in de nummers, is er nooit onduidelijkheid over welk sein er nu precies bedoeld wordt. Dat klinkt als zeuren, maar het is niet voor niets zo. Ik mag aannemen dat men een route bouwt, om het er zo uit te laten zien zoals het er buiten ook uit ziet. Niet in landschap, wel in werking.
- Seinnummers zijn een dingetje.
Het staat er niet, maar ik bedoelde dan ook bediende seinen, zoals die staan op emplacementen en stations. My mistake. :DSeinnummers zijn even nummers. In de route worden verschillende nummers gebruikt, ook met een 0 voor het seinnummer. Dit zal in het echt nooit voorkomen. Wisselnummers zijn namelijk al oneven, waardoor er in de communicatie nooit onduidelijkheid is over het nummer van een wissel of sein.
- De seinnummers kloppen niet.
Een voorloop-nul voor een sein kan inderdaad niet.
Echter de stelling dat seinen altijd even-nummers hebben is echt niet waar.
De meeste seinen langs de vrije baan zijn permissief, maar niet allemaal. Seinen welke dat niet zijn, liggen in de meeste gevallen voor een beweegbare brug of een aansluiting naar een industriespoor.Alles seinen langs de vrije baan zijn P-seinen. De rest, dus ook een enkel wissel naar een raccordement, is bediend gebied en dus per definitie al geen vrije baan. Een P-sein is inderdaad voorzien van een dergelijk bord. Mij is echter altijd verteld dat de nummerreeksen uit elkaar getrokken zijn, zodat er nooit onduidelijkheid kan zijn tussen twee totaal verschillende seinen. 8)
De nummering, ook al is die niet realistisch, heeft niks te maken met of de machinist het sein kan herkennen en interpreteren als een permissief sein of niet. Een machinist kan en mag een sein ten alle tijde alleen als een permissief sein beschouwen als het betreffende sein voorzien is van een wit P-bord.
easements = overgangsboog tussen rechtstand en de boog.Correct, maar ik doelde met het verdere stuk tekst op de verkanting van een boog, die er wel degelijk voor is bedoeld harder door een boog te kunnen rijden. Easements en Super Elevation zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden in Train Simulator.
Zal er nog een reactie tegenaan gooien, maar daarna is het m.i. klaar. Dan gaan we denk ik nogal off-topic.Het staat er niet, maar ik bedoelde dan ook bediende seinen, zoals die staan op emplacementen en stations. My mistake. :DSeinnummers zijn even nummers. In de route worden verschillende nummers gebruikt, ook met een 0 voor het seinnummer. Dit zal in het echt nooit voorkomen. Wisselnummers zijn namelijk al oneven, waardoor er in de communicatie nooit onduidelijkheid is over het nummer van een wissel of sein.
- De seinnummers kloppen niet.
Een voorloop-nul voor een sein kan inderdaad niet.
Echter de stelling dat seinen altijd even-nummers hebben is echt niet waar.De meeste seinen langs de vrije baan zijn permissief, maar niet allemaal. Seinen welke dat niet zijn, liggen in de meeste gevallen voor een beweegbare brug of een aansluiting naar een industriespoor.Alles seinen langs de vrije baan zijn P-seinen. De rest, dus ook een enkel wissel naar een raccordement, is bediend gebied en dus per definitie al geen vrije baan. Een P-sein is inderdaad voorzien van een dergelijk bord. Mij is echter altijd verteld dat de nummerreeksen uit elkaar getrokken zijn, zodat er nooit onduidelijkheid kan zijn tussen twee totaal verschillende seinen. 8)
De nummering, ook al is die niet realistisch, heeft niks te maken met of de machinist het sein kan herkennen en interpreteren als een permissief sein of niet. Een machinist kan en mag een sein ten alle tijde alleen als een permissief sein beschouwen als het betreffende sein voorzien is van een wit P-bord.easements = overgangsboog tussen rechtstand en de boog.Correct, maar ik doelde met het verdere stuk tekst op de verkanting van een boog, die er wel degelijk voor is bedoeld harder door een boog te kunnen rijden. Easements en Super Elevation zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden in Train Simulator.
Even los van dit, zijn de bogen echt te scherp op sommige punten. Dat is op te lossen door simpelweg de snelheid te verlagen. ;)
Grtz 8)
Ik heb de livestream ook bekeken , ook ik ben blij hem niet te hebben aangeschaft.
Ik ben het eens met ''Koplopermau''...
Het is zo snel even in elkaar gezet lijkt , grotendeels is bos zonder veel afwisseling.
Ook zijn er wat gebouwen gewoon overgezet van Trainz ( HCC Rijnspoorweg ) naar Railworks , op zich niet verkeerd maar veel moeite heeft deze route niet gekost lijkt.
En om daar dan zo'n bedrag voor te betalen , no thanks.
Natuurlijk is dit een fictieve route maar als ik het vergelijk met wat sommigen maken als freeware .. is dat toch mooier als dit.
En dan vergelijk ik het nog niet eens met de fictieve route :), prijs / kwaliteits niveau.
Jammer !