Poll

Wat vind jij van deze add-on?

Absolute topper, ik raad hem zeer aan.
3 (50%)
Een goede add-on, ik raad hem aan.
3 (50%)
Gemiddeld, de add-on heeft een aantal verbeterpunten.
0 (0%)
Matig, ik zou hem niet direct aanraden.
0 (0%)
Slecht, ik raad hem af.
0 (0%)

Total Members Voted: 6

[DTG] North London & Goblin Lines Add-On is nu beschikbaar

******
TreinPunt.NL Administrator
Hogesnelheidstrein
1.536 posts
North London & Goblin Lines Add-On is nu beschikbaar
« on: Wednesday 01 March, 2017, 15:10:56 »
North London & Goblin Lines Add-On is nu beschikbaar op Steam

In het noordoostelijke deel van Londen kun je de Gospel Oak to Barking Line (Goblin) vinden. Deze route kun je in deze add-on rijden. Verder kun je in deze add-on het traject Richmond - Stratford (North London Line) en Willesdon Junction - Clapham Junction (West London Line) rijden. Op deze trajecten vind je ook een aantal voorzieningen voor goederenvervoer.

Bij de route zijn de BR Class 172 Turbostar en BR Class 378 Capitalstar meegeleverd. Er zijn 7 Career Scenario's meegeleverd, QuickDrive is ook mogelijk. Verder zullen er vast en zeker scenario's voor deze route in de Steam Workshop komen.

Als je de North London Line (ook verkrijgbaar op Steam) al bezit, krijg je op de aanschafprijs van deze route 40% korting.

Lees meer: Hier  


Wat is jouw mening? Schrijf als eerste een review over deze add-on!
« Last Edit: Wednesday 01 March, 2017, 20:00:33 by martw »
TreinPunt Forum en Discord Administrator. Vragen of opmerkingen? Ik hoor het graag!
Kijk ook eens in mijn album op http://steamcommunity.com/profiles/76561198011562087/screenshots/. ;)

*
Stoomlocomotief
8 posts
Re: North London & Goblin Lines Add-On is nu beschikbaar
« Reply #1 on: Tuesday 07 March, 2017, 08:39:22 »
Afgelopen week aangeschaf met de 40% korting en wat een aankoop.

Eerst maar het slechte nieuws (we blijven Nederlanders), de Class 172 is niet veel soeps, het geluid is niet denderend en de locomotief is niet echt top qua rijden. Wel blijft het apart om met een dieselforensentrein te rijden in één van de grootste steden van Europa. In het echt hebben ze dat ook door en wordt deze lijn geelektrificeerd wegens capaciteitsproblemen.

Het mooie zit hem juist in de route zelf, deze route is een overbrugging tussen een aantal andere routes. Het is niet alleen de GOBLIN route (Gospel Oak - Barking) maar ook de West London Line die veel plezier oplevert. Dit is een route met veel potentieel omdat er zowel forensentreinen rijden alsook veel vracht. In de workshop zijn ondertussen al een aantal interessante scenarios verschenen van o.a. DPS (wel veel add-ons benodigd) die een levensecht gevoel oproepen.
Persoonlijk vind ik het erg leuk om met een zware vrachttrein (bijvoorbeeld Class 66 of 70) tussen het forensenverkeer rijden (en vaak wachten).

Als je hier van houdt of gewoon van forensentreinen dan is dit een prima route maar het is een route voor geduldigen, als je meer van 300 km/u doorrijden bent dan ga je hier geen lol aan beleven. Al met al een prima uitbreiding van het netwerk in en rond de Britse hoofdstad.

ps. in de workshop zijn al combinaties van verschillende routes verschenen zoals deze met Chatham main line en deze met South-London network, deze combinaties maken prachtige langere ritten mogelijk.