Poll

Wat vind jij  van deze add-on?

Absolute topper, ik raad hem zeer aan.
1 (33.3%)
Een goede add-on, ik raad hem aan.
2 (66.7%)
Gemiddeld, de add-on heeft een aantal verbeterpunten.
0 (0%)
Matig, ik zou hem niet direct aanraden.
0 (0%)
Slecht, ik raad hem af.
0 (0%)

Total Members Voted: 3

[RSSLO] Karawankenbahn Route is nu beschikbaar

*
Hondekop
Accepteer van anderen dat ze anders zijn.
136 posts
Karawankenbahn Route is nu beschikbaar
« on: Wednesday 28 August, 2019, 21:42:31 »
Karawankenbahn Route is nu beschikbaar bij RSSLO

RSSLO heeft op zijn webshop een nieuwe route gepubliceerd. Het gaat om de Karawankenbahn. Dit is de drielandenroute (Oostenrijk, Slovenië, Italië) Karawankebahn gemaakt van Villach naar Ljubljana en Villach naar Tarvisio boscoverde, met een totale lengte van ongeveer 135 km. Bij de route wordt de ÖBB 1116, ÖBB 4024/4023 en SZ 363 als AI modellen geleverd. Deze kunnen niet zelf bereden worden! Tevens wordt er 1 Carrière- en 6 Standaard Scenario's geleverd. Voor de carrière scenario is de Vectron BR 193 – AC/DC benodigt


Lees meer: Hier


Wat is jouw mening? Schrijf als eerste een review over deze add-on!

*
Stoomlocomotief
2 posts
Re: Karawankenbahn Route is nu beschikbaar
« Reply #1 on: Friday 30 August, 2019, 16:29:03 »
De uitleg klopt niet helemaal.  Ik heb deze route sinds gisteren.  Er zijn GEEN 'Standard' scenario's voorzien.  Enkel 7 'Career' opdrachten.  De OBB 1293 is ook bijgeleverd.  Het loopt fout met de OBB 1293 3kV.   Ik heb al gemerkt dat in één scenario het 'landensysteem' moet worden omgezet.  Enkel en alleen is me dat nog niet gelukt.  Je moet dat via de boordcomputer doen.  Enkel blijkt die geen enkele functionaliteit te hebben...  Alhoewel ik de payware van RSSLO heb wat de  Vectron BR 193 – AC/DC betreft is er blijkbaar geen koppeling naar de 'Karwankenbahn Route'  Het is een mooie route met toch wat 'bugs' in. 

*
Stoomlocomotief
2 posts
Re: Karawankenbahn Route is nu beschikbaar
« Reply #2 on: Friday 30 August, 2019, 21:41:33 »
Even een update.  Ik heb net vernomen van RSSLO dat momenteel enkel 'Career' scenario's voor handen zijn.  Aan de andere scenario's wordt nog gewerkt.  Ze hebben me ook verteld dat de locomotief kan worden ingesteld volgens het landsysteem.  Ze vroegen me om nog eens de 'manual' te lezen.  Daar wringt momenteel het schoentje.  Het setup programma zet wel de route op je PC en vraagt welke handleiding je moet hebben : Engels en/of Duits.  Echter opent er geen PDF en kan je dus ook geen PDF opslaan.  Deze ervaring heb ik met mijn PC.  Heb mijn PC getest en andere PDF's - ook van RSSLO - openen perfect.  De route zelf is - weer - een juweeltje.