TreinPunt.nl

Train Simulators => Train Simulator 2020 payware => Nieuws, reviews & screens => Topic started by: rubentreinfreak on Tuesday 18 September, 2018, 19:32:37

Title: Chiltern Main Line London - Birmingham is nu beschikbaar bij Treinpunt
Post by: rubentreinfreak on Tuesday 18 September, 2018, 19:32:37
Chiltern Main Line: London - Birmingham is nu beschikbaar bij TreinPunt.NL

De zeer kenmerkende en karakteristieke lijn London – Birmingham, ook bekend als de Chiltern Main Line, is nu beschikbaar voor Train Simulator 2018. Ruim 180 kilometer is realistisch nagebootst in deze route!

Als je deze route aanschaft, ontvang je ook een speciale Chiltern uitvoering voor de Class 68 en MK3 rijtuigen (uitgebracht door Dovetail). De Mk3 rijtuigen hebben volledig nieuwe geanimeerde deuren en bevatten functionele indicatorlichten aan de zijkant van de rijtuigen. Maar ook is er in deze speciale Chiltern uitvoering gedacht aan nauwkeurige en automatische rijwagennummers, grotere en daarmee realistischere opstapplanken, nieuwe textures voor een hogere resolutie en een nieuw script om al deze nieuwe toevoegingen ook in samenhang werkend te maken. 

Bij deze route worden 14 scenario's meegeleverd. Let er op dat deze aanvullende add-ons vereisen welke niet zijn meegeleverd bij deze route! Daarnaast is het mogelijk om deze route te verkennen in de Quick Drive-modus.

Meer informatie: Hier (https://www.treinpunt.nl/shop/nl/train-simulator-2018/105-chiltern-main-line-london-birmingham.html)  
(https://www.treinpunt.nl/shop/2799-thickbox_default/JT_ChilternML.jpg)

Wat is jouw mening? Schrijf als eerste een review over deze add-on!