Poll

Wat vind jij van deze add-on?

Absolute topper, ik raad hem zeer aan.
2 (100%)
Een goede add-on, ik raad hem aan.
0 (0%)
Gemiddeld, de add-on heeft een aantal verbeterpunten.
0 (0%)
Matig, ik zou hem niet direct aanraden.
0 (0%)
Slecht, ik raad hem af.
0 (0%)

Total Members Voted: 2

[Overig] [RRR] DR Baureihe 44 is nu beschikbaar

***
TreinPunt.NL Railsim Nieuwsredactie
Hogesnelheidstrein
Schrijft wel eens iets op het forum
1.471 posts
[RRR] DR Baureihe 44 is nu beschikbaar
« on: Saturday 26 January, 2019, 13:31:16 »
Romantic RailRoads DR Baureihe 44 is nu beschikbaar op Steam

De Baureihe 44 was een serie stoomlocomotieven bedoeld voor het zware goederenvervoer in Duitsland. Aan het eind van de jaren 40 van de vorige eeuw waren er maar liefst 2000 locomotieven van dit type gebouwd. Na de oorlog werden de 'Jumbo's', zo werden deze locomotieven ook wel genoemd, niet alleen meer in Duitsland ingezet, maar ook in andere Europese landen, zoals Oostenrijk en Polen. Heden ten dage zijn er nog maar 2 locomotieven van dit type rijvaardig, waarvan een in Nederland is gevestigd.

De locomotieven komen in de game in twee varianten. De Deutsche Reichsbahn-variant en de Deutsche Bundesbahn-variant. Daarnaast zijn er ook diverse tenders meegeleverd. Ook is het mogelijk om een kolengestookte, oliegestookte of koolstofgestookte locomotief te besturen. Bij deze locomotief zijn ook nog diverse wagons meegeleverd. Zo zijn er graanwagens (DB Tdgs) en koolstofwagons meegeleverd (DR en CSD Ucx). Tot slot is de locomotief nog voorzien van het beveiligingssysteem Indusi I60 (PZB).

Bij deze locomotief zijn 3 carrière scenario's meegeleverd. Al deze scenario's spelen zich af op de route Berlijn - Leipzig.

Lees meer: Hier


Wat is jouw mening? Schrijf als eerste een review over deze add-on!