TreinPunt.nl

Train Simulators => MSTS Activiteiten / OR Timetables => Microsoft Train Simulator MSTS / OpenRails OR => Multiplayer => Topic started by: etienne123 on Monday 08 April, 2013, 22:22:35

Title: OpenRails evenement aanmaken? Lees dit eerst!
Post by: etienne123 on Monday 08 April, 2013, 22:22:35
Wij hebben jullie feedback meegenomen en hebben besloten om het organiseren van de "OpenRails evenementen" aan jullie uit te besteden. Iedereen kan zelf een evenement organiseren en zichzelf aanmelden. Let op: het organiseren van evenementen valt buiten de verantwoordelijk van TreinPunt en ligt dan ook bij de organisator(s) van het evenement. Als organisator neem je dus een bepaalde verantwoordelijk op je. Samen organiseren is uiteraard geen probleem.

Wij hadden bedacht dat de volgende punten ten alle tijden moeten worden vermeld:

- Datum en tijdstip (dient ook in de topic titel te worden vermeld)
- Route
- Materieel
- OR versie

Topics zonder deze informatie worden verwijderd.

Optioneel zijn deze punten:

- Reeds aangemelde leden
- Maximaal aantal leden
- Overige relevante informatie
Indien van toepassing, zijn dit ook een verplicht onderdeel.

Wij willen aan de organisator vragen om een lijstje in het eerste bericht van het topic bij te houden met de leden die zich hebben aangemeld/afgemeld. Aanmelden kan door een bericht in het topic te plaatsen. Om een slowchat te voorkomen is het de bedoeling dat afmeldingen via een PB naar de organisator gaan.

TreinPunt houdt wel toezicht op dit board. Topics kunnen ten alle tijden worden verwijderd. De eigenaar van het topic wordt hier van op de hoogte gesteld.

Aanvullingen of nieuwe idee├źn voor dit board kunnen altijd per PB naar mij (etienne123).
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2022, SimplePortal