Can we help you?


Please search the forums before asking a question. It may be answered already.

 German Railroads 10 Jahre Virtuelle Eisenbahn

*
Stoomlocomotief
Er is geen andere weg dan een spoorweg...
18 posts
German Railroads 10 Jahre Virtuelle Eisenbahn
« on: Wednesday 28 August, 2013, 16:31:12 »
Hallo treinvrienden !!

Eindelijk is het zover, Erik heeft zijn langverwachte uitbreding binnen en kan niet wachten om te beginnen met rijden. Ik heb echter voor ik de boel ga installeren een vraagje...

Zijn er mensen hier die ervaring hebben met dit pakket ? Die kunnen me misschien helpen.

1. Aangezien dit een enorm groot pakket is, zou het dan beter zijn om een soort van 2e installatie te maken van MSTS waarin ik al mijn gedownloade Nederlandse trajecten en treinen in kan zetten of regelt Trainstore dit allemaal voor me...Ook wil ik Wuppertal11 met alle treinpakketten installeren.

2. Dit pakket wordt geleverd met een aantal trajecten die gebruik maken van DBTracks. Als ik deze trajecten installeer, moet ik daarna dan nog XTracks en NewRoads installeren ?

3. Het pakket vraagt dat je de nieuwste BinPatch voor MSTS installeerd, moet ik dit installeren voor of nadat ik dit pakket installeer, en moet ik ook de officiële updates installeren voor het spel die vrijgegeven zijn door Microsoft.

Ik weet dat het een behoorlijke tijd in beslag neemt om het hele pakket te installeren, en ik heb er weinig zin in om na afloop alles nog een keer te moeten installeren...

Hartstikke bedankt voor de hulp !!

Groetjes,

Erik

*
Hogesnelheidstrein
www.kerap.tk
1.315 posts
Re: German Railroads 10 Jahre Virtuelle Eisenbahn
« Reply #1 on: Wednesday 28 August, 2013, 16:52:44 »
1. Trainstore moet genoeg zijn, hoewel een backup van je global map nooit kwaad kan.

2. Zou ik daarvoor doen. Lees hieronder.

3. Officiële updates, mstsBin, NewRoads, Route

May the force be with you.  ;)

Grtz Steve

*
Hogesnelheidstrein
5.154 posts
Re: German Railroads 10 Jahre Virtuelle Eisenbahn
« Reply #2 on: Wednesday 28 August, 2013, 17:08:33 »
1. Afhankelijk van je eigen voorkeur kan je het in een aparte installatie doen, bijv. omdat je je NL mat gescheiden wilt houden. Het kan echter gewoon bij elkaar zonder problemen. Mogelijk moet je wel trainstore gebruiken. Routes met aparte Tsection moeten apart, of via een trucje in trainstore maar dat is hier toch niet het geval.

2.Nee, dit pakket heeft alleen de standaard MSTS met update en Binpatch nodig. ECHTER, als je het in een installatie zet waar ook andere routes staan kan Newroads of X-tracks geen kwaad. Er voor of erna maakt niet uit. Ik zou zeggen erna, want ik weet niet zeker of GR 10 jahre de tsection van xtracks weer overschrijft.
DB-tracks staat verder helemaal los van tsection, en zit in de route. Dit heeft dan ook geen effect op andere routes. (In tegenstelling tot bijv. RET-metro waar de spoorstukken geen vervang stukken zijn, maar in de tsection zitten.)

3. Je begint altijd met een werkende MSTS te maken, daarna pas routes etc.
De beste volgorde zou dus zijn: MSTS - Update - Bin - Newroads/X-tracks - Addon - e.v.t Trainstore (Deze volgorde is vrijwel altijd veilig) Wil je NA trainstore nog een addon installeren doe je er verstandig aan om even alles uit de opslag te halen. (Unstore Everything)
Tussen door even een test rondje maken ;)

4. Vergeet de Update niet te downloaden bij german railroads. (Voll-version)
http://shop.german-railroads.de/product_info.php?products_id=330

Mvg Jordi

*
Stoomlocomotief
Er is geen andere weg dan een spoorweg...
18 posts
Re: German Railroads 10 Jahre Virtuelle Eisenbahn
« Reply #3 on: Wednesday 28 August, 2013, 17:12:44 »
Ok, dank jullie wel allebei voor de hulp. Na het eten en als de kids op bed liggen ga ik ermee aan de gang. Owjaa, de update voor German Railroads, die heb ik op een extra DVD erbij gekregen...Dus die hoef ik niet van de site te halen. Ik weet wel dat ze al weer bezig zijn met update 1.37 maar die is nog niet uit..

Groet,

Erik
« Last Edit: Wednesday 28 August, 2013, 17:15:39 by DarthSidious »