Can we help you?


Please search the forums before asking a question. It may be answered already.

[Overige] Geen menukeuze

*
Stoomlocomotief
27 posts
Geen menukeuze
« on: Friday 27 December, 2013, 22:37:30 »
Ik heb MSTS lange tijd niet meer gespeeld en vandaag wilde ik weer eens verder spelen. Toen bleek dat het spel zonder ook maar enige verandering is verwijderd! Wel was de hele map er nog. Toen ik alles had geïnstalleerd, deed de bekende insert-disc-error zich voor. Ook veranderde het icoon van de trein naar het acrchief-aankoppelaar(ik werk met Ubuntu).  Ik heb de update van Microsoft(opnieuw) geïnstalleerd en toen kwam ik wel in het menu, maar kon ik geen menukeuze maken! Niks was aan te klikken. Iemand?

*
Hondekop
109 posts
Re: Geen menukeuze
« Reply #1 on: Friday 27 December, 2013, 23:03:54 »
Het originele spel had een disk nodig. Met de update die je van de microsoft site ophaalt, is het niet meer nodig om de disk mee te laten lopen. De update heeft nog een paar correcties. Na de microsoft update moet je nog NewRoads en Xtracks installeren.
tot slot de BinPatch, waardoor het programma een verbeterd geheugen beheer krijgt, en de mogelijkheid om ( indien de trein dat toelaat ) van cabine te wisselen

*
Hogesnelheidstrein
5.154 posts
Re: Geen menukeuze
« Reply #2 on: Friday 27 December, 2013, 23:09:39 »
De binpatch zou je nog porberen kunnen te instaleren.

Anders een schone installatie maken en eventuele routes en treinen handmatig 1 voor 1 overkopieren, met testen tussendoor zodat je de fouten kan lokaliseren.