TreinPunt.nl

Train Simulators => Microsoft Train Simulator MSTS / OpenRails OR => MSTS / OR Materieel en Objecten => Topic started by: stoptrein on Wednesday 07 November, 2007, 13:14:44

Title: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Wednesday 07 November, 2007, 13:14:44
Hoi  :),

ik zoek al paar dagen naar de Citypendel photoskin, maar k kan m nergens vinden op deze site..  ???   

weet iemand waar ik deze kan downloaden? 8)

Edit Maxim: Let op als je in een verkeerd board post, je kunt je bericht dan nog zelf verwijderen!

Edit 1833_5738_1778: Even de spelfouten eruit gehaald, gelieve geen MSN taal maar ABN typen! Dank u!
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: Maxim on Wednesday 07 November, 2007, 13:42:55
www.trainplanet.nl , en volgens mij hier ook wel.
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Wednesday 07 November, 2007, 13:47:06
www.trainplanet.nl , en volgens mij hier ook wel.

ok, bedankt ! ;D
Title: citypendel photoskin consist
Post by: stoptrein on Thursday 08 November, 2007, 11:56:11
Mensen, k heb paar dagen geleden de CITYPENDEL PHOTOSKIN gedownload, maar nu snap k iets niet van die Consist, nu staat er alleen een geel mapje daar..


wat moet k doen?

* alles uitpakken heb k al gedaan, maar ken er nog steeds niet mee rijden..*

Edit Maxim: bericht samengevoegd bij andere topic
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: Maxim on Thursday 08 November, 2007, 12:09:04
Zoals in de readme staat te lezen, moet de consist zelf gemaakt worden! Ook moet je, omdat MSTS Bin weer is veranderd, de .cvf file uit de CABVIEW map van Photoskin SGM(m) kopieëren naar de CABVIEW mp van de citypendel.
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Thursday 08 November, 2007, 12:12:28
Zoals in de readme staat te lezen, moet de consist zelf gemaakt worden! Ook moet je, omdat MSTS Bin weer is veranderd, de .cvf file uit de CABVIEW map van Photoskin SGM(m) kopieëren naar de CABVIEW mp van de citypendel.

daar snap k geen viool van hoe k dat allemaal moet doen..
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: Maxim on Thursday 08 November, 2007, 12:21:09
Consist maken: ik zou zeggen gebruik de zoekfunctie eerst eens. Mocht het echt niet op het forum staan dan wil ik het wel uitleggen.

Cabview aanpassen:
Quote
de .cvf file uit de CABVIEW map van Photoskin SGM(m) kopieëren naar de CABVIEW mp van de citypendel.

Ik weet niet precies hoe de .cvf file heet, zal wel iets als sprinter.cvf zijn.
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: 1833_5738_1778 on Thursday 08 November, 2007, 13:50:26
Consist maken: ik zou zeggen gebruik de zoekfunctie eerst eens. Mocht het echt niet op het forum staan dan wil ik het wel uitleggen.

Cabview aanpassen:
Quote
de .cvf file uit de CABVIEW map van Photoskin SGM(m) kopieëren naar de CABVIEW mp van de citypendel.

Ik weet niet precies hoe de .cvf file heet, zal wel iets als sprinter.cvf zijn.

daarheen slepen dus?   Ok, en daarna?

Lees de reame.txt eens goed door, daar staat alles duidelijk in!

Ook zijn er topics van hoe je consist moet maken en kopiëren is toch niet zo moeilijk? ( of zie ik dat verkeerd? )
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Thursday 08 November, 2007, 13:57:15
Consist maken: ik zou zeggen gebruik de zoekfunctie eerst eens. Mocht het echt niet op het forum staan dan wil ik het wel uitleggen.

Cabview aanpassen:
Quote
de .cvf file uit de CABVIEW map van Photoskin SGM(m) kopieëren naar de CABVIEW mp van de citypendel.

Ik weet niet precies hoe de .cvf file heet, zal wel iets als sprinter.cvf zijn.

daarheen slepen dus?   Ok, en daarna?

Lees de reame.txt eens goed door, daar staat alles duidelijk in!

Ook zijn er topics van hoe je consist moet maken en kopiëren is toch niet zo moeilijk? ( of zie ik dat verkeerd? )

kan je t me nie gewoon uitleggen, want k snap er nu helemaal niks meer van.. ???
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: Sander14 on Thursday 08 November, 2007, 15:54:10
Allereerst heb je de SGM/SGMm photoskin nodig. Je moet vanuit de map CABVIEW van de SGMm het .cfv bestand kopiëren en plakken in de mab CABVIEW van de Citypendel. En een consist kan je maken met ConBuilder, die is te downloaden onden hulpprogramma's.
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Thursday 08 November, 2007, 17:44:41
Allereerst heb je de SGM/SGMm photoskin nodig. Je moet vanuit de map CABVIEW van de SGMm het .cfv bestand kopiëren en plakken in de mab CABVIEW van de Citypendel. En een consist kan je maken met ConBuilder, die is te downloaden onden hulpprogramma's.

Ok, en waar vind ik die photoskin SGM/SGMm?
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: Sander14 on Thursday 08 November, 2007, 17:48:04
Allereerst heb je de SGM/SGMm photoskin nodig. Je moet vanuit de map CABVIEW van de SGMm het .cfv bestand kopiëren en plakken in de mab CABVIEW van de Citypendel. En een consist kan je maken met ConBuilder, die is te downloaden onden hulpprogramma's.

Ok, en waar vind ik die photoskin SGM/SGMm?
Ook bij de downloads, onder treinstellen Nederland
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Thursday 08 November, 2007, 17:57:35
Allereerst heb je de SGM/SGMm photoskin nodig. Je moet vanuit de map CABVIEW van de SGMm het .cfv bestand kopiëren en plakken in de mab CABVIEW van de Citypendel. En een consist kan je maken met ConBuilder, die is te downloaden onden hulpprogramma's.

Ok, en waar vind ik die photoskin SGM/SGMm?
Ook bij de downloads, onder treinstellen Nederland
is dat de bovenste Sprinter, of ergens onderaan?

dr staat er ook 1 op trainplanet, is dat dezelfde ofniet?
anders download k um daar wel..
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: Sander14 on Thursday 08 November, 2007, 17:59:02
Als je hem daar download is het ook goed, dan weet je zeker dat het de photoskin is.
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: GerJan on Thursday 08 November, 2007, 18:23:00
Ok, en waar vind ik die photoskin SGM/SGMm?

Gebruik eens een keer de zoekfunctie van het forum, die zit er niet voor niets, dan hoef je dit soort vragen ook niet te stellen.
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Thursday 08 November, 2007, 18:24:21
Als je hem daar download is het ook goed, dan weet je zeker dat het de photoskin is.

Ok, maar die Conbuilder die hier op de site staat, die doet t niet.. hij mist een of ander bestand ofso ???

dus die consist maken gaat moeilijk..
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: Sander14 on Thursday 08 November, 2007, 18:35:14
Je moet gewoon op OK drukken, dat is iets dat hij elke keer aangeeft, je kunt hem wel gewoon gebruiken
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Wednesday 21 November, 2007, 18:34:24
ik snap er geen 'Plaats waar k'nijntjes wonen' meer van!!

Edit Maxim: Let op je taalgebruik!
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: robby on Wednesday 21 November, 2007, 18:46:33
Ook goeienavond....
We zijn al lekker op touren zo te zien :P
Maare, voor het installen van MSTS bin download je erst de speciale microsoft update!
Dan download en installeer je pas MSTS bin.....
En voor de duidelijkheid van ons als gebruikers, maar even een screen van de melding....
Is makkelijker voor ons....

Groetjes Robby!
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Wednesday 21 November, 2007, 22:41:55
Ook goeienavond....
We zijn al lekker op touren zo te zien :P
Maare, voor het installen van MSTS bin download je erst de speciale microsoft update!
Dan download en installeer je pas MSTS bin.....
En voor de duidelijkheid van ons als gebruikers, maar even een screen van de melding....
Is makkelijker voor ons....

Groetjes Robby!

dat heb ik pas geleden al gedaan, dus dat hoef ik niet meer te doen! ;)
Maar van die Patch maken enzo, daar snap ik geen treinrails meer van,,
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: Maxim on Thursday 22 November, 2007, 09:15:45
Dán, kunnen wij je ook niet verder helpen.
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Thursday 22 November, 2007, 10:47:21
Kan iemand die Citypendel Photoskin in een .exe bestand sturen, of is dat niet mogelijk?

want met die Conbuilder Lite kan ik geen consist maken, omdat die een bestand mist ofzo.. ???
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Thursday 22 November, 2007, 11:31:11
Kan iemand die Citypendel Photoskin in een .exe bestand sturen, of is dat niet mogelijk?

want met die Conbuilder Lite kan ik geen consist maken, omdat die een bestand mist ofzo.. ???

Laat maar , ik heb hem al!
Alleen ik heb de Cab van de EC Sprinter gedaan, nu kan ik daar niet meer mee rijden..
wat moet k nu doen.. want ik wil ook met die trein blijven rijden..?
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: 1833_5738_1778 on Thursday 22 November, 2007, 11:46:36
Kan iemand die Citypendel Photoskin in een .exe bestand sturen, of is dat niet mogelijk?

want met die Conbuilder Lite kan ik geen consist maken, omdat die een bestand mist ofzo.. ???

Laat maar , ik heb hem al!
Alleen ik heb de Cab van de EC Sprinter gedaan, nu kan ik daar niet meer mee rijden..
wat moet k nu doen.. want ik wil ook met die trein blijven rijden..?

Je moet ook niet zomaar prutsen als je er geen "bal" verstand van heb..

Licht nu eens even in 1 bericht goed toe wat je hebt gedaan van begin tot eind, dan zal ik eens kijken of ik wat voor je kan betekenen...
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Thursday 22 November, 2007, 11:58:55
Kan iemand die Citypendel Photoskin in een .exe bestand sturen, of is dat niet mogelijk?

want met die Conbuilder Lite kan ik geen consist maken, omdat die een bestand mist ofzo.. ???

Laat maar , ik heb hem al!
Alleen ik heb de Cab van de EC Sprinter gedaan, nu kan ik daar niet meer mee rijden..
wat moet k nu doen.. want ik wil ook met die trein blijven rijden..?

Je moet ook niet zomaar prutsen als je er geen "bal" verstand van heb..

Licht nu eens even in 1 bericht goed toe wat je hebt gedaan van begin tot eind, dan zal ik eens kijken of ik wat voor je kan betekenen...

 Ik heb de Citypendel Photoskin gedownload.
 Consist in de Consistmap gezet
 trein in de trains/trainset map gezet
 toen msts opgestart
 ik ging met de Citypendel rijden
 toen kreeg ik een foutmelding '' cant create cabvieuw''
 dus ben ik naar de EC Sprinter gegaan, en heb daar de cabvieuw van gekopieert en in de Citypendel Cabvieuw map geplaats..

dat heb ik van begin tot eind gedaan..
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: 1833_5738_1778 on Thursday 22 November, 2007, 12:15:44
Yup, dan zit je er dus mee dat je de oude .cvf bestand moet verwijderen en die van de EC SGMm moet plaatsen en even veranderen in de naam van het oude .cvf bestand, dan zou hij het gewoon moeten doen!
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Thursday 22 November, 2007, 12:20:02
uhm.. okeyy

en hoe moet ik dat dan weer doen??


( sorry voor al die vragen, maar ik heb geen verstand van MSTS )
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: mcorreiapimenta on Thursday 22 November, 2007, 19:23:34
uhm.. okeyy

en hoe moet ik dat dan weer doen??


( sorry voor al die vragen, maar ik heb geen verstand van MSTS )
Je moet gewoon het oude mapje cabview verwijderen en dan die van de sprinter erin zetten dan zou hij het moeten doen.

M.V.G.

Mark

(ik dacht dat alle sprinters dezelfde .cvf bestandsnaam hebben)
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: GerJan on Thursday 22 November, 2007, 19:29:00
Je moet gewoon het oude mapje cabview verwijderen en dan die van de sprinter erin zetten dan zou hij het moeten doen.

Mits de naam van het .cvf bestand in de cabview dezelfde naam heeft, anders moet deze naam worden aangepast.
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Thursday 22 November, 2007, 20:55:46
uhm.. okeyy

en hoe moet ik dat dan weer doen??


( sorry voor al die vragen, maar ik heb geen verstand van MSTS )
Je moet gewoon het oude mapje cabview verwijderen en dan die van de sprinter erin zetten dan zou hij het moeten doen.

M.V.G.

Mark

(ik dacht dat alle sprinters dezelfde .cvf bestandsnaam hebben)

Het oude mapje verwijderen?
daar schiet ik dan nog niks mee op,
want dan kan ik nog niet met die EC sprinter rijden..
of dan weer wel..?
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: mcorreiapimenta on Thursday 22 November, 2007, 22:55:51
Je moet het cabview mapje verwijderen uit de citypendel en dan die uit de ec sprinter kopieren en dan plakken in de het mapje van de citypendel en als het goed is heb je nu alles in orde.
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: Sander14 on Friday 23 November, 2007, 12:53:31
Je moet het cabview mapje verwijderen uit de citypendel en dan die uit de ec sprinter kopieren en dan plakken in de het mapje van de citypendel en als het goed is heb je nu alles in orde.

Kan makkelijker, je moet het .cfv bestand van de SGM(m) sprinter naar de map CABVIEW van de citypendel kopiëren.
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Friday 23 November, 2007, 16:04:45
en dan zal de EC sprinter het weer moeten doen?
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: Sander14 on Friday 23 November, 2007, 17:16:11
dat kan, maar dat mag ook de SGMm photoskin zijn
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: mcorreiapimenta on Saturday 24 November, 2007, 13:21:27
en dan zal de EC sprinter het weer moeten doen?
Zolang het mapje cabview in allebijde treinen zit ja.
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: stoptrein on Saturday 24 November, 2007, 16:52:27
hij doet het al weer, heb de EC Sprinter even opnieuw gedownload..;)
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: mcorreiapimenta on Saturday 24 November, 2007, 23:39:49
Ok is dat ook weer opgelost ;)

M.V.G.

Mark
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: Jamill_Presley on Sunday 09 December, 2007, 15:48:55
Misschien bij www.christrains.nl

Edit by 1833_5738_1778 - - > Even dat "Glow Red" uit je bericht gehaald, nergens voor nodig!
Title: Re: CityPendel photoskin
Post by: 1833_5738_1778 on Sunday 09 December, 2007, 16:30:07
misschien bij www.christrains.nl

Beetje overbodig dit bericht hé,

Ten eerste is EC ( European Corridor ) en niet CT ( Chris Trains )

Ten tweede is het probleem al opgelost..
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal