Veranderingen in de downloadsectie

******
TreinPunt.NL Administrator
Hogesnelheidstrein
1.502 posts
Veranderingen in de downloadsectie
« on: Saturday 14 April, 2018, 20:06:42 »
Hallo TreinPunt-gebruikers,

De afgelopen weken is er binnen TreinPunt aardig wat veranderd. Eén van de veranderingen die vanaf vandaag langzamerhand in gang gezet gaat worden, is een verbeterde downloadsectie.

Wat gaat dit inhouden?
- Alle downloads die er nu zijn, zullen ook beschikbaar blijven.
- Minder categorieën, waardoor downloads beter te vinden zullen zijn.
- Herindelen van de downloads, waardoor de indeling logischer wordt.

De komende tijd zal de downloadsectie langzaam maar zeker opnieuw worden ingedeeld. Het kan zijn dat jouw downloads vanaf dan op een andere plek te vinden zijn dan voorheen. Mocht je jouw download kwijt zijn, of een andere vraag hebben over de nieuwe downloadindeling, stuur dan een PM naar één van de downloadmedewerkers.

Wij hebben er vertrouwen in dat dit gaat leiden tot een mooie, nieuwe frisse indeling! :)

Martijn
Heb je een vraag over een download? Stuur me een PM! :)
Kijk ook eens in mijn album op http://steamcommunity.com/profiles/76561198011562087/screenshots/. ;)

******
TreinPunt.NL Administrator
Hogesnelheidstrein
1.502 posts
Re: Veranderingen in de downloadsectie
« Reply #1 on: Tuesday 08 May, 2018, 17:07:37 »
Hallo TreinPunt-gebruikers,

Hierbij even een update van de situatie met betrekking tot de downloadsectie.
- Rob (Rubku_NL) is de afgelopen tijd ontzettend druk geweest met het uitzoeken van downloads uit de sectie Rail Simulator. De downloads hierin zijn getest, en als ze niet meer werken, zijn ze verwijderd. De downloads die nog wel werken, zijn verplaatst naar de Train Simulator 20xx categorie.
- De objecten (assets) worden op dit moment ook opnieuw ingedeeld. Hierbij is gekeken om de subcategorieën enerzijds overzichtelijk te houden, maar ook bestanden makkelijker vindbaar te krijgen. We zijn er nog mee bezig. :)
- Tot slot (belangrijk!): er is een begin gemaakt met het samenvoegen van scenario's en routes. Voor de Nederlandse routes is dit nu grotendeels gebeurd.
Je kunt nu bijvoorbeeld een scenario voor Fictiva 2.1 vinden onder de categorie Routes, Nederland, [Fictief] Fictiva. Hieronder vind je vanaf nu de route, maar ook de scenario's voor die route onder één dak.

Dit zal de komende tijd ook voor alle andere routes gaan gebeuren. Ook zullen fictieve routes verplaatst worden naar het land waar ze op gebaseerd zijn. Voor Nederland is dit grotendeels gebeurd, de rest volgt binnenkort. ;)

Martijn
« Last Edit: Tuesday 08 May, 2018, 17:09:41 by MartijnWoud »