TreinPunt.NL te gast bij de NNTTM

******
TreinPunt.NL Administrator
Hogesnelheidstrein
6.302 posts
TreinPunt.NL te gast bij de NNTTM
« on: Sunday 19 March, 2017, 15:00:02 »
Gisteren was TreinPunt.NL aanwezig in Zuidbroek op de opendag van het Noord Nederlands Trein en Tram Museum. Behoorlijk wat bezoekers hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om het museum te bezoeken. Het is mooi om te zien hoeveel vrijwilligers zich in het museum inzetten!

Rond 11:00 hebben we twee laptops met Train Simulator neergezet (met dank aan Robert, rjz222). Hoewel de dag rustig begon, hebben we tegen 14:00 behoorlijk wat kinderen kunnen laten kennismaken met Train Simulator. Ook hebben we een live stream van Rob (Rubku_NL) getoond op de beamer. Een groot succes! Het was mooi om te zien hoeveel mensen er klaar zaten voor de livestream. Met name de verbaasde reacties over het realisme dat we met de community kunnen nabootsen was erg leuk!

Ik bedank het NNTTM voor de gastvrijheid en voor de uitstekende verzorging van de open dag. Ook speciale dank aan Martijn (martw) en Robert voor de hulp en ondersteuning gisteren en vandaag.

Namens het NNTTM mag ik ook nog drie toegangskaarten verloten. Wil jij graag een keer naar Zuidbroek, log dan morgen (20-03-2017) in op TreinPunt.NL. Onder een ieder die heeft ingelogd, verloten we de drie kaarten. Easy, toch?
http://www.nnttm.nl/

"De moeilijkheid is niet om geld te verdienen, maar om het te verdienen met iets wat de moeite waard is om je leven aan te wijden."