TreinPunt.NL innovaties en groot aantal wijzigingen binnen het team

******
TreinPunt.NL Administrator
Hogesnelheidstrein
6.302 posts
TreinPunt.NL innovaties en groot aantal wijzigingen binnen het team
« on: Saturday 24 March, 2018, 21:38:41 »
Goedenavond allemaal,

In dit bericht wil ik jullie graag meenemen in een aantal wijzigingen en toekomstige innovaties. Met elkaar constateren we dat het berichtenaantal wat terugloopt op TreinPunt.NL. Dit staat echter haaks op de interactie op social media, het aantal bezoekers en het aantal bandbreedte dat we verstoken op de downloads. Toch denken we als team dat een aantal innovaties noodzakelijk zijn de komende tijd. Meer "digital", sneller contact en een betere informatievoorziening zijn de sleutelwoorden die de komende innovaties het beste omschrijven. Stapsgewijs zullen we het e.e.a. implementeren. Wordt vervolgd.

Binnen het team zijn er ook een aantal wisselingen van de wacht. Niels (Niels97) heeft besloten om het TreinPunt.NL team te verlaten. Niels is ruim twee jaar een vaste kracht binnen het admin team geweest en heeft op een uitmuntende wijze leiding gegeven aan het team. Niels was twee jaar geleden precies hetgeen TreinPunt.NL nodig had. Ik wil Niels daarom namens het gehele team onwijs bedanken voor zijn inzet. We zullen Niels op gepaste wijze bedanken voor zijn inzet.

In het moderatieteam gaat ook Jur iets anders doen: Jur gaat samen met Owin alle innovaties op succesvolle wijze binnen TreinPunt.NL implementeren. Ik weet zeker dat de gedrevenheid van Jur en Owin tot mooie dingen gaan leiden. Daarnaast verwacht ik een verbeterde coördinatie op nieuwe innovaties! Owin blijft wel lid van het moderatieteam.

Ook Oscar (2561) heeft besloten te stoppen als admin. Oscar heeft geruime tijd de downloads met veel energie begeleid en onder zijn leiding is de kwaliteit van de uploads aanzienlijk verhoogd. Helaas heeft Oscar ook vele nevenactiviteiten en in combinatie met zijn studie zijn we in goed overleg overeengekomen dat Oscar een stapje terugdoet. Oscar houdt zich bezig met nieuwe scenario's voor toekomstige shop producten! En dat kunnen we hopelijk snel in de praktijk brengen 8)

De afgelopen periode is er gekeken naar een goede fundamentele basis voor de komende jaren, in combinatie met de aanstaande innovaties. Ten aanzien van het forum zal Jeroen (supercitroen) de leiding nemen. Onder leiding van Jeroen zullen de komende tijd diverse nieuwe ideeën vorm krijgen. Jeroen krijgt daarnaast de dagelijkse leiding over het forum. Ik heb er veel vertrouwen in dat Jeroen veel kan toevoegen aan het huidige team en wens hem alle succes hierbij.

De downloads krijgen ook een verdere impuls. We splitsen de downloads in interne en buitenlandse downloads. Interessante buitenlandse downloads zijn lange tijd een belangrijk begrip geweest op TreinPunt.NL. Dit gaat we weer terugbrengen de komende tijd.
Om deze splitsing vorm te geven, zal Rob Jansen de leiding nemen over de uploads die door jullie worden geüpload naar TreinPunt.NL. Martijn (MartijnWoud) zal de andere tak van de downloads voorzien van de nodige structuur. Martijn wordt verantwoordelijk voor de buitenlandse downloads. Binnen het team van Martijn zal TreinPunt.NL gebruik gaan maken van het grote netwerk en kennis van Rubku_nl. Rubku_nl treedt per direct toe tot het team van TreinPunt.NL als downloadmanager. Ik heb er veel vertrouwen in dat we hiermee ervoor zorgen dat vele buitenlandse downloads hun weg naar TreinPunt.NL gaan vinden. Rob, welkom!

Mocht je ideeën, suggesties of vragen hebben, dan kan dat natuurlijk altijd! Een actueel overzicht van het team is beschikbaar in het mededelingen-board.

Ik wens iedereen heel veel succes in zijn nieuwe functie!

Namens het gehele team,

Etienne Ammerdorffer
Admin TreinPunt.NL
« Last Edit: Saturday 24 March, 2018, 21:40:33 by etienne123 »
"De moeilijkheid is niet om geld te verdienen, maar om het te verdienen met iets wat de moeite waard is om je leven aan te wijden."