Johnny Hibma benoemd tot Ere-Lid TreinPunt.NL

******
TreinPunt.NL Administrator
Hogesnelheidstrein
6.302 posts
Johnny Hibma benoemd tot Ere-Lid TreinPunt.NL
« on: Thursday 01 June, 2017, 18:37:26 »
Beste forumleden,

Een ieder die dit forum dagelijks bezoekt, kent Johnny! Johnny is sinds de oprichting van TreinPunt.NL betrokken. Omstreeks 2009 zijn Johnny en ikzelf, toen nog onder leiding van GerJan, toegetreden tot het moderatieteam en heeft Johnny altijd op fantastische wijze bijgedragen aan de successen die dit forum kent en heeft gekend.

Johnny heeft in eerste instantie het modereren op zich genomen, maar heeft later toen ik wat minder tijd had, mij veelvuldig ondersteund met het uitvoeren van beheerderstaken. Spontaan, hardwerkend en altijd de focus op het beste van TreinPunt.NL. Ook in de tijd dat het wat minder ging met TreinPunt, was Johnny degene die niet bij de pakken ging neerzitten, maar een belangrijk onderdeel van het plan van aanpak was om de doelstellingen te behalen in waar we nu staan.

Op dit moment heeft Johnny echter ook een aantal andere verplichtingen erbij gekregen en in goed overleg stopt Johnny als moderator van TreinPunt.NL. Ik heb respect voor deze beslissing, hoe jammer we dit ook vinden in het team. Ik heb de deur nadrukkelijk opengehouden bij Johnny om terug te keren indien hij weer wat meer tijd heeft.

Voor alle verdiensten die Johnny heeft verricht voor TreinPunt en voor al hetgeen Johnny heeft betekend in het succes van de website, benoem ik hierbij Johnny tot erelid van TreinPunt.NL. We, maar dan spreek ik namens het gehele team en ongetwijfeld namens alle forumleden, hopen dat je TreinPunt.NL nog veelvuldig zult bezoeken en we zeker contact houden.

Veel dank voor al je verdiensten, inspanningen en bijdrages!

Etienne
Admin TreinPunt.NL
« Last Edit: Thursday 01 June, 2017, 18:42:06 by etienne123 »
"De moeilijkheid is niet om geld te verdienen, maar om het te verdienen met iets wat de moeite waard is om je leven aan te wijden."

******
TreinPunt.NL Administrator
Intercity
Twitch Streamer
Let's drive some trains!
784 posts
Re: Johnny Hibma benoemd tot Ere-Lid TreinPunt.NL
« Reply #1 on: Thursday 01 June, 2017, 18:59:23 »
Johnny bedankt voor je in zet, je hebt het echt verdiend door alles wat er gedaan is om erelid te worden en we zullen je vast nog wel overal zien.  :D
Treinpunt Administrator
De downloads worden bekeken en behandeld door het team. Bij afkeuring altijd een PB.
Vragen over downloads? Stuur het team een PB!

Te vinden op Twitch (Za/Zo, 19:30u).
Meer informatie op http://www.robjansen.info

**
TreinPunt.NL Vriend
Hogesnelheidstrein
3.190 posts
Re: Johnny Hibma benoemd tot Ere-Lid TreinPunt.NL
« Reply #2 on: Friday 02 June, 2017, 12:34:27 »
Johnny, bedankt voor al je inzet! Bedankt voor alle mooie (en ook iets minder mooie) momenten die we samen voor TreinPunt mochten beleven! We houden contact! :)
Groeten,
Niels

*
Hondekop
178 posts
Re: Johnny Hibma benoemd tot Ere-Lid TreinPunt.NL
« Reply #3 on: Saturday 03 June, 2017, 02:00:42 »
Hartstikke mooi toch? Leuke beloning!
Proficiat Johnny!
Greetings, Richard.