Groot aantal wijzigingen binnen het TreinPunt.NL Team

******
TreinPunt.NL Administrator
Hogesnelheidstrein
6.329 posts
Groot aantal wijzigingen binnen het TreinPunt.NL Team
« on: Monday 01 April, 2019, 22:00:08 »
Binnen TreinPunt.NL worden er op dit moment flinke stappen gezet. We zien grote ontwikkelingen op social media, Discord en de uitnutting van onze samenwerking met onze partners. Eén van de speerpunten waar we de komende tijd op zullen focussen, is de toegankelijkheid van Train Simulator voor startende leden. Op Facebook hebben we recent al een kleine pilot gedraaid met een speciaal ontwikkelde pagina voor nieuwe leden, maar we zullen daar de komende periode nieuwe ontwikkelingen laten zien. Om dit verder vorm te geven, brengen we een aantal wijzigingen aan in de opzet van de huidige teams.

Op dit moment zijn de downloads op admin-niveau nog onderverdeeld in twee verschillende teams: een team dat zich focust op de downloads die we met elkaar uploaden en een team dat zich focust op externe downloads van andere websites. Omdat we steeds meer overlap zien, combineren we deze teams op admin niveau en wordt Rob Jansen verantwoordelijk voor beide teams. Operationeel verandert er niets.

Met dit besluit maken we Martijn (MartijnWoud) vrij. Martijn neemt het stokje op het forum over van Jeroen en wordt de forum- en discordadmin op TreinPunt.NL. In het moderatieteam verandert er niets.

Terugkomend op de ontwikkelingen waar ik dit verhaal mee ben begonnen: Jeroen gaat een nieuw team oprichten in het team en samen met dit team TreinPunt.NL toegankelijker maken voor nieuwe leden. Uiteindelijk is dat onderdeel van de missie van TreinPunt.NL: Train Simulator voor iedereen toegankelijk maken. Jeroen werkt op dit moment aan een plan en de komende tijd zul je hier de resultaten van ondervinden op de website, forum, Discord en overige kanalen.,

Helaas hebben Mart en Johnny besloten het team te verlaten:

Mart heeft zich de afgelopen twee jaar op een indrukwekkende en positieve wijze ingezet voor de social media kanalen. Onder de leiding van Mart heeft social media zich tot een volwaardig kanaal ontwikkeld binnen TreinPunt.NL. Zo was het oprichten van een Instagram kanaal een idee van Mart. Duizenden likes en honderden posts verder, heeft Mart besloten meer tijd in andere dingen te willen steken. Ik wil Mart onwijs bedanken voor zijn inzet!

Johnny is in 2009 bij het team gekomen en heeft zich 10 jaar voor TreinPunt.NL ingezet. Begonnen als moderator, geëindigd binnen het team dat het railsim nieuws verzorgt, en tussendoor nog vele andere functies uitgevoerd. Het is lastig om Johnny na zo'n periode op een passende wijze te bedanken voor zijn inzet. Johnny zal binnen TreinPunt.NL als erelid verder door het leven gaan.

Ter opvolging van Mart, heeft Wouter (Pjottr op het Discord en het Forum) aangegeven het leuk te vinden om het team te komen versterken. Wouter zal met ingang van vandaag zich focussen op de social media kanalen van TreinPunt.NL. Ik wens Wouter heel veel succes in zijn nieuwe functie!

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, schroom dan niet om een berichtje te sturen.

Met vriendelijke groet,

Etienne Ammerdorffer
"De moeilijkheid is niet om geld te verdienen, maar om het te verdienen met iets wat de moeite waard is om je leven aan te wijden."

**
TreinPunt.NL Vriend
Hondekop
Aspirant-machinist bij Arriva
123 posts
Re: Groot aantal wijzigingen binnen het TreinPunt.NL Team
« Reply #1 on: Monday 01 April, 2019, 22:30:15 »
Het waren 2 succesvolle, gezellige & mooie jaren! :)
Bedankt!
Met vriendelijke groet,
Mart Hoogeveen