Berichtensyteem

***
TreinPunt.NL Erelid
Hogesnelheidstrein
† 11-01-2014
16.901 posts
Berichtensyteem
« on: Thursday 10 November, 2011, 22:34:55 »
Het forum van TreinPunt.NL heeft een berichten systeem, PM of PB genoemd, wat gebruikt kan worden door alle geregistreerde leden. Met dit systeem kunnen er onderling berichten verstuurd worden.

Nu bereiken ons berichten dat dit systeem misbruikt wordt, we willen hier dan ook duidelijk stellen dat als U gebruik maakt van dit systeem hiervoor gewoon de forumregels gelden en dan met name de in hoofdstuk 1 genoemde regels aangaande gedrag.

Mocht U een bericht ontvangen waarin de gedragsregels worden overtreden verzoeken we U dit bericht te melden dmv de meldknop “Rapporteer aan de beheerder” onderaan het betreffende bericht. Vul het daarop verschijnend venster in met de melding waarom U denkt dat er een overtreding is begaan. Druk daarna op “Raporteer bericht”, een copie zal dan verzonden worden naar het Admin team. Deze zullen dan beoordelen of U melding terecht is en de nodige actie ondernemen tegen de verzender. LET OP: Indien er misbruik wordt gemaakt van dit meldsysteem zal er actie ondernomen worden tegen de melder

Misbuik zowel van zender als ontvanger/melder kan resulteren in een ban of ontneming van de mogelijkheid het PM/PB systeem te gebruiken, afhankelijk van de zwaarte van de overtreding.

***
TreinPunt.NL Erelid
Hogesnelheidstrein
† 11-01-2014
16.901 posts
Re: Berichtensyteem
« Reply #1 on: Friday 02 December, 2011, 13:25:25 »
Het blijkt dat nog steeds bouwers benaderd worden via PM en Mail aangaande releasdata, Volgens de forumregels is dit niet toegestaan:
Quote
2.7   Op dit forum zijn vele projecten in de maak te vinden. Vragen naar release data, vorderingen, et cetera zijn niet toegestaan en zullen door het Treinpunt team verwijderd worden. Na herhaaldelijke vragen door dezelfde gebruiker kan een officiële waarschuwing volgen.
De forumregels gelden ook voor het gebruik van PM op dit forum.

Er zal dan ook hard tegen worden opgetreden, indien deze regel nogmaals wordt overtreden zal dit gevolgen hebben voor de zender, het gebruik van PM wordt ontzegd tot een postban, U bent gewaarschuwd.

Ik verzoek dan ook de bouwers dit soort berichten of mails te melden aan het Admin team.