FAQ

Dat klopt, dit is nog niet mogelijk in Train Simulator.

MSTS is vaak nog te vinden bij de Intertoys of Bart Smith of iedere andere winkel die de wat oudere spellen nog verkoopt. Omdat het spel uit 2001 komt en niet meer geproduceerd wordt is deze moeilijker te vinden.

MSTS, alleen het spel zelf dus, kost rond de € 10,-.

Nee, er komen nog steeds nieuwe add-ons zoals routes en treinen bij, ook zijn er een aantal ontwikkelingen waardoor MSTS grafisch beter is geworden.

Installeer de route van jou keuze naar de map C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\Routes. Controleer of er minimaal 1 path aanwezig is in de map C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\Routes\Routenaam\PATHS. Indien deze niet aanwezig zijn zal je route niet zichbaar zijn in het keuzescherm van MSTS. Maak een Path aan of installeer een activiteit.

Ook moet je na de installatie van de meeste routes een INSTALLME.BAT bestand draaien, deze vind je in de map van de route; C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\Routes\Routenaam\INSTALLME.bat. Deze kopieert bestanden uit de standaard routes naar je geïnstalleerde routefolder, zorg dus dat de 6 standaard meegeleverde routes aanwezig zijn.

Voor de meeste routes heb je nog extra dingen nodig, als je ervoor zorgt dat alle onderstaande dingen zijn geïnstalleerd werken de meeste routes wel, anders kan je ook in het README bestand kijken wat je nodig hebt.

    1. New Roads
    2. X-Tracks
    3. Y-Tracks (soms)

De volgende volgorde van installeren is van belang:
1) MSTS (zie CD's)
2) MSTS Update (http://msts.steam4me.net/MSTS_Updates/)
3) Bin Patch (zie download rubriek)
4) Newroads (zie download rubriek
5) Xtracks (zie download rubriek)

1 [2] 3 4 ... 8