FAQ

Dit probleem kan zijn omdat je een systeem gebruikt wie het spel niet aan kan, dus hij heeft meer tijd nodig om dingen te berekenen waardoor je onder de 20 fps komt en het spel begint dan in ons zicht te stotteren. Dit probleem is te verhelpen door misschien de instellingen lager te zetten of je systeem te vernieuwen of upgraden.

Dit is een onbekend probleem maar het is wel te verhelpen, gebruik daarvoor deze link: http://forum.treinpunt.nl/index.php?action=dlattach;topic=72111.0;attach=15778

Installeer deze met de "utilities" van Railworks zelf of een ander dergelijk programma daarvoor.

Dit is een voorbeeld van zo'n foutmelding:


Deze foutmelding doet zich voor omdat je de benodigde materieel niet geinstalleerd hebt. Kijk in de foutmelding welke trein of wagon je nog niet hebt en zoek deze op op google, vaak is een trein of wagon payware, waar je dus nog voor moet betalen. Om deze waarschuwing te negeren druk op F2 en dan op cancel.

Dit komt omdat je het in Railworks vaak nog moet activeren zodat het zichtbaar wordt in de lijst, dit doe je zo:

Als je in de editor zit open dit aan de linkerzijde van Railworks:

Boven het grote kubusje zie je een kleiner kubusje met een pijltje erin, klik daarop, dan krijg je dit aan de rechterzijde van Railworks:


Zoek in de lijst naar de maker of naam van hetgene wat je wilt activeren, dat gedaan klik op het linker vakje in dat rijtje en als het goed is word hij dan geactiveerd.

Het staat er niet tussen wat nu?: dan verwijs ik je terug naar "Ik zie niets tot weinig in mijn route / dingen niet zichtbaar / geen texture" en daarvan alinea 2

Dan heb je toch waarschijnlijk niet alle assets uit de assetslijst gedownload en geinstalleerd, zie onderstaande citaat:
Quote
Hier wat je sowieso moet hebben: Marklin\Mid-Ned\environment\terrain\Textures.bin
En vanuit dat Textures.bin bestand wordt je oa. verwezen naar de assets mappen Kuju\RailSimulator\Environment\Terrain\.... en SAD\GermanLocal\environment\terrain\....
M.a.w. minimaal 1 bestand mis je uit de vetgedrukte assets mappen.

1 ... 6 7 [8]