FAQ

Gebruik voor de deuren aan de linkerkant Ctrl + Num 7 en voor de deuren aan de rechterkant Ctrl + Num 9. Voor eventuele spiegels of andere extra functies gebruik je Ctrl + Num 8.

Verwijder van MSTSBin doe je met het Uninst_MSTS Patch *.*.****.exe bestand in de trainsim map (Waarbij de sterretjes voor de versie staat). Volg de stappen van de uninstaller en MSTSBin zal worden verwijderd.

Verwijder eerst de vorige versie van MSTSBin met het Uninst_MSTS Patch *.*.****.exe bestand in de trainsim map (Waarbij de sterretjes voor de versie staat). Zorg dat je ook de update van Microsoft hebt geïnstalleerd!

Treinpunt.nl is de officiële site voor het downloaden van MSTSBin voor Nederlandse gebruikers. MSTSBin vind je hier.
De officiële website van MSTSBin is http://mstsbin.uktrainsim.com.

MSTSbin is een onofficiële update voor MSTS. Deze brengt extra mogelijkheden aan welke niet aanwezig waren in het standaard programma. Te denken valt aan cabine wisseling in treinen en locs, de mogelijkheid tot het openen van deuren in treinstellen en passagierswagons (mits aangebracht door auteur), het bedienen van beide pantografen door E-locs (mits aangebracht door auteur), enz enz.

Alvorens U MSTSbin kunt installeren dient U eerst de officiële update van Microsoft te installeren. Deze officiële update kunt U hier vinden.

Let op: MSTSbin is een onofficiële update en wordt ook niet ondersteund door Microsoft, gebruik is dan ook geheel voor eigen risico.