(TS2017) [2017 / NS.Int - DB ] ICE 105 Amsterdam Centraal - Basel SBBIn dit scenario rijdt u vandaag met de ICE 105 uit Amsterdam naar Karlsruhe Hbf. Vanwege verzakking van het spoor door tunnelwerkzaamheden is er in Zuid-Duitsland geen treinverkeer mogelijk tussen Rastatt en Baden-Baden v.v.  In plaats van overnachting in Basel keert u vandaag gewoon terug naar Nederland met ICE 104. Om uw dienstlengte niet al te veel te overschrijden begin uw dienst op Utrecht Centraal en zal ook op Utrecht Centraal eindigen. Tussen Amsterdam en Utrecht worden andere machinisten ingezet.

Het scenario bestaat uit 5 delen. In dit eerste deel neemt u de trein van uw collega over. Helaas is het ICE treinstel defect achtergebleven op de Watergraafsmeer in Amsterdam. Een reserve DB machinist is onderweg met een vervangende ICE-3m treinstel naar Arnhem. Uw collega heeft een set ICMm treinstellen meegekregen tot Arnhem waarin de hele ICE crew, de Reizigers en uzelf overstapt op het gereed staande ICE treinstel op station Arnhem Centraal.  

Let op!!:
-vlak voor station Drieberen-Zeist zit een Bugsein. Na het voorbij rijden van het gele sein TAB drukken om te negeren.
-Bij het binnen rijden van Arnhem Centraal toont het inrij sein Rood. Stop voor het sein en vraag de treindienstleider om toestemming met TAB bij Aproved en in combinatie met Geel knipper mag u Arnhem Centraal binnenrijden.

Benodigd materieel:

Chris Trains:  www.Chistrains.com

CT ICMm
CT Stadler Flirt
CT SGM
CT VIRM
CT SLT
CT Sgns container wagens
CT Stadler GTW

CT VIRMm repaint by Jerome

Viritual Railroads : www.virtualrailraods.de

BR 189 EL

Railsim Duitsland : www.rail-sim.de

European container pack by newS 2.0

Railsimulator.net : https://www.railsimulator.net/wsif/index.php/Entry/707-RSC-ICE3M-BR406-NS-Repaint-InputMapper-CabView-QuickDrive-Consists-etc-V1/

-[RSC] ICE3M (BR406) NS - Repaint, InputMapper, CabView, QuickDrive Consists, etc. - V1

DTG - Steam

Megafret container wagens (komen met Class 266 mee)
Aerosoft Sggssy container wagens
Train Team Berlin Sgss container wagens
ICE-3m treinset.
Link to share
You must be a member to access the downloads. Please Login or Register.

Download Files ScreenshotsPowered by SMF Downloads Directory v1.1 © 2009-2011 | Created by SMFPacks.com