Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 20
1
Het enige wat ik nu nog weet, is dat je een tracks.bin.bak* bestand kan vinden in je route, misschien kan je een versie terug plaatsen door e.e.a. te re-namen. Let er wel op, dat je weet wat je doet, anders gaat het goed fout ;)
2
Helaas zonder resultaat, degene kreeg ook een dumpfile
3
Okee zal ik doen
4
Ja dan is het misschien handig als je even een .rwp bestand van je route maakt en die bij een andere Railworks gebruiker laat controleren.
5
Die dump file kan ook ontstaan door het ontbreken van cruciale objecten!  Heb je soms iets aangepast, verplaatst of verwijderd in je Assets lijst?
Hooguit iets geinstalleerd, maar daar houdt het wel op.
6
OMSI Routes, Materieel en Objecten / Re: [WIP] Arnhem 2016
« Last post by OV-NL on Today at 20:27:43 »
 ::)
7
Het "Staat" gewoon in de menu's van RWTools ;)

Die dump file kan ook ontstaan door het ontbreken van cruciale objecten!  Heb je soms iets aangepast, verplaatst of verwijderd in je Assets lijst?
8
Train Simulator 2018 Problemen / Re: Workshop scenarios
« Last post by RudolfJan on Today at 19:41:32 »
Probeer eens naar de workshop tab te gaan. Nu even wachten, hopelijk zie dan de tekst "Installing Workshop Items". In principe moet de workshop alles opnieuw installeren, maar workshop werkt niet heel erg betrouwbaar. Als je allerlei vreemde tekens ziet, ontbrekende bestandnamen of scenario's die opeens een freeroam scenario lijken te zijn... beƫindig dan het abonnement, ga uit TS, herstart en abonneer je opnieuw. DTG raadt aan nooit meer dan 1 workshop scenario tegelijk te installeren ...
9
Waar staat dat?
Het is wel raar, ik kan de route wel openen en als ik dan richting eindhoven "vlieg" of via de map er heen ga dan krijg ik de dumpfile, alleen het spoor ligt wat hoger maar dat zal het ook niet zijn neem ik aan.
10
Beste mensen van TP,

ik had een vraag,

hoe kan ik een .exe installer maken

zoals Chris bijv heeft met zijn treinen

ik wil dat gaan gebruiken voor o.a scenario's


hopelijk kan iemand mij helpen


Alvast Bedankt!
Pages: [1] 2 3 ... 20