TreinPunt.nl

Train Simulators => Train Simulator 2020 freeware => Ik ben nieuw! => Topic started by: scania on Monday 08 July, 2019, 06:11:15

Title: 32 of 64 bit
Post by: scania on Monday 08 July, 2019, 06:11:15
Beste leden,

Ik lees heel vaak dat er mensen zijn die ts opstarten in 32 of 64 bit. Hoe kan ik zien welke versie ik opstart? Train simulator 2019

mvgr. Leo
Title: Re: 32 of 64 bit
Post by: trainsxp on Monday 08 July, 2019, 07:47:56
Bij de 64bit krijg je deze pop-up te zien: (zie knipsel)
En bij de 32bit krijg je dezelfde pop-up maar dan staat er 32-bit edition.
Je moet natuurlijk wel in het bezit zijn van een 64 bit systeem om het te kunnen spelen.
Dat lijkt mij vrij simpel, mja geen gestelde vraag is een domme vraag. :)
Title: Re: 32 of 64 bit
Post by: Rob Jansen on Monday 08 July, 2019, 10:33:29
Standaard als je via het menu op het steam icoontje in je systeembalk opstart (rechtsklikken en dan Train Simulator) start je 32-bit standaard op.

Voor 64-bit moet je of direct RailWorks64.exe starten (pinnen aan de taakbalk) of van het hoofdscherm van steam opstarten en daar kun je kiezen voor 64-bit.

Voor de rest is wat trainsxp aangeeft, je ziet het aan het opstartscherm.
Title: Re: 32 of 64 bit
Post by: scania on Monday 08 July, 2019, 20:53:10
Duidelijk dank jullie wel
Title: Re: 32 of 64 bit
Post by: GameHero14_YT on Monday 08 July, 2019, 21:39:50
Wat je ook kan doen is 2 snelkoppelingen maken voor TS; 1 voor 32-bit en de ander voor 64-bit. Natuurlijk wel even beide een andere naam geven, zodat je ze van elkaar kan onderscheiden. Zoals: ''Train Simulator 32bit'' en ''Train Simulator 64bit''.
Dit werkt voor mij prima, en ik ervaar er zelf ook geen problemen mee tijdens het opstarten.
Title: Re: 32 of 64 bit
Post by: trainsxp on Monday 08 July, 2019, 23:08:23
Even een aanvulling; wil je TS2019 opstarten in de 64 bit dan moet je bij Steam zijn ingelogd.
Met opstarten in 32 bit word Steam autom. opgestart.
Title: Re: 32 of 64 bit
Post by: Rob Jansen on Tuesday 09 July, 2019, 09:09:58
Dat is vanwege hoe het lanceert via de snel start optie heb ik gemerkt met andere games
Maar waarom zou je sowieso Steam niet draaiende hebben eigenlijk, anders moet je die eerst starten en dan pas inladen :P
Title: Re: 32 of 64 bit
Post by: RemkoH on Wednesday 10 July, 2019, 21:09:57
Start TS op vanuit de biobliotheek in de Steam client.
Dan krijg je een pop-up waar de keuze gemaakt moet worden of de 64 of 32 bit versie gestart moet worden.
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal