TreinPunt.nl

Overige Simulators => Flight Simulator => FS Problemen => Topic started by: tobiasggg1699 on Thursday 16 August, 2018, 20:57:09

Title: Default en add-on Schiphol overlapping
Post by: tobiasggg1699 on Thursday 16 August, 2018, 20:57:09
Hoi iedereen,
Ik heb FSX op mijn computer staan. Nu heb ik via NL2000 Schiphol (EHAM) gedownload en geïnstalleerd. Maar de default Schiphol komt door de add-on heen. Nu heb de gebouwen wel voor elkaar gekregen. Door hem opnieuw te installeren, maar op de polderbaan (36L-18R) en op baan 9 (weet even niet welke baan dat is) komen de default en de add-on banen door elkaar heen.
Is dit te fixen?

Groetjes, Tobias
Title: Re: Default en add-on Schiphol overlapping
Post by: Supercitroen on Thursday 16 August, 2018, 21:11:53
Hoi Tobias,

Voor mij een lange tijd geleden, maar je zou even bij de opties in FSX bij de "scenery library" kunnen kijken. Hier moet de NL-2000 schiphol bovenaan staan.
Ik weet niet of in FSX de standaard Schiphol ook als aparte scenery is opgenomen, als dat het geval is zou je die uit kunnen vinken.
Title: Re: Default en add-on Schiphol overlapping
Post by: tobiasggg1699 on Thursday 16 August, 2018, 21:25:14
supercitroen,
NL2000 Schiphol staat bovenaan. Maar als ik in mijn lijst kijk staan er mappen met nummers. Moet ik kijken welke map de default Schiphol is of gaat dan heel Nederland weg?
Title: Re: Default en add-on Schiphol overlapping
Post by: tobiasggg1699 on Tuesday 21 August, 2018, 20:56:14
@supercitroen,
ik heb gekeken in de scenery library en add-on Schiphol stond inderdaad niet in de lijst. ik heb zelf eham in de scenery library
gezet en het is gelukt.

bedankt voor je hulp.

groetjes Tobias

 
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal