4. Foto’s, screens, video’s, bijlages (e.d.)

******
TreinPunt.NL Administrator
Hogesnelheidstrein
6.329 posts
4. Foto’s, screens, video’s, bijlages (e.d.)
« on: Tuesday 19 January, 2016, 17:16:27 »
4.1   Bij citeren hoeven er geen foto’s mee geciteerd te worden, de beschrijving is vaak al voldoende. Verwijs met de link van betreffende post als jij erop wilt reageren.
4.2   Er mogen alleen eigen gemaakte foto’s geplaatst worden. Indien je een foto van een ander plaatst dien je hiervoor toestemming te hebben. Dit dient schriftelijk te zijn gebeurd. Het TreinPunt.NL team kan je benaderen om deze toestemming aan ons te laten zien. Is er geen toestemming, dan wordt deze foto door het TreinPunt.nl team verwijderd.
4.3   Het uploaden van foto’s mag via het kopje bijlagen of een externe uploadsite. Probeer een niet te grote fotoresolutie te uploaden, 1024x… is al voldoende. Hiermee voorkom je dat foto’s traag laden. Bij externe uploadsites mogen er geen pop-ups verschijnen of andere afbeeldingen te zien zijn, binnen het kader van seks en erotiek en ander bepalingen binnen de Nederlandse wet.
4.4   De bijlage-optie voor het forum is bedoeld voor het delen van afbeeldingen en kleine bestanden. Het plaatsen van routes, materieel en scenario's/activity's voor simulatoren, ofwel assets, is alleen toegestaan in de daarvoor bedoelde upload-sectie. De bijlage-optie in het forum is hier uitdrukkelijk niet voor bedoeld. Dit geldt ook voor test- of betafiles.
4.5   Het gebruik van een eigen avatar is toegestaan mits niet groter dan 100x100 pixels. Een banner in de handtekening mag niet groter zijn als 460x60 pixels. Indien je grotere resoluties gebruikt, wordt er door het team verzocht om deze aan te passen. Gebeurt dit niet binnen 24 uur, dan zal de banner/avatar door het team verwijderd worden.
4.6   Het is niet de bedoeling dat er sensatie foto’s/video’s geplaatst worden. Dit geldt dan vooral voor foto’s/video’s van aanrijdingen, bijna ongelukken, seks, geweld et cetera. Deze zullen door het TreinPunt team worden verwijderd.
4.7   Het is niet toegestaan om foto’s te plaatsen waar gebruikers als hoofdonderwerp opstaan, tenzij de desbetreffende gebruiker hiervoor toestemming heeft gegeven om de foto te publiceren.
4.8   Bijlagen mogen enkel geplaatst worden als je rechthebbende van het bestand bent. Dus plaats geen andermans werk, waar je geen toestemming voor hebt.
4.9   Voor het uploaden naar de downloadsectie van treinpunt.nl is er het upload-board. Hier is ruimte uw download te plaatsen. Het plaatsen van een bijlage bedoeld als treinpunt-download in een forumbericht is niet toegestaan en wordt door het treinpunt-team verwijderd.
« Last Edit: Thursday 20 December, 2018, 23:43:48 by Supercitroen »
"De moeilijkheid is niet om geld te verdienen, maar om het te verdienen met iets wat de moeite waard is om je leven aan te wijden."