1. Algemeen

******
TreinPunt.NL Administrator
Hogesnelheidstrein
6.329 posts
1. Algemeen
« on: Tuesday 19 January, 2016, 17:15:24 »
1.0   Algemeen

1.1   We respecteren elkaar! We hebben met alle leeftijdsvormen te maken en elk mens is zoals die is. Wees er niet op uit slechts irritant te zijn en voorkom ruzies met medegebruikers. Ga sociaal met elkaar om en houd het netjes. Valt dit buiten de perken, dan kan er actie ondernomen worden door het TreinPunt team. We moeten er met zijn allen voorzorgen dat de sfeer op TreinPunt.NL prettig blijft, zodat iedereen zich welkom voelt!
1.2   Houd alle berichten in de vorm van een reactie of forumpost, maar ook handtekeningen en avatars binnen de grenzen van het acceptabele.
1.3   Het is ten strengste verboden om iemand uit te schelden, te beledigen, grove/smerige taal te gebruiken en/of racistische, seks opmerkingen te plaatsen die niet door de beugel kunnen, dit ter beoordeling van het TreinPunt team. Berichten van deze aard zullen onmiddellijk verwijderd worden door het TreinPunt team. Voor de betreffende poster volgt een onmiddellijke verbanning van het forum en downloadsectie.
1.4   Het TreinPunt team is niet verantwoordelijk voor eventuele negatieve gevolgen en andere schade in wat voor een vorm dan ook.
1.5   De voertaal van TreinPunt.NL is Algemeen Beschaafd Nederlands, hier dien je dan ook zoveel mogelijk aan te houden. Engels en Duits worden ook toegelaten op het forum.
1.6   TreinPunt.NL ondersteunt onder geen beding illegale software. Plaats geen illegale downloads of links naar illegale downloads op het forum. Indien er enig vermoeden bestaat dat er gewerkt wordt met een illegale versie zal direct elke ondersteuning van TreinPunt.NL zijde gestaakt worden en wordt betreffend topic gesloten.
Het team behoudt zich het recht de betreffende gebruiker officieel te waarschuwen, dan wel te bannen bij veelvuldige illegale praktijken.
"De moeilijkheid is niet om geld te verdienen, maar om het te verdienen met iets wat de moeite waard is om je leven aan te wijden."