(TS2018) [2017 / DB] IC 2311 Westerland (Sylt) - Stuttgart Hbf 03Sinds 2016 is DB weer de alleen heerser voor de treindiensten richting het Duitse Waddeneiland Sylt na het winnen van een aanbesteding in de NAH regio. BR 218 zijn oudgedienden , maar ook de BR 245 doet haar intrede.

Vandaag rijdt je de dagelijkse IC 2311 van Westeland naar Stuttgart Hbf. IC 2311 rijd via Niebüll , Hussum, Heide, Itzehoe, naar Hamburg Hbf. Normaal staan er tot Itzehoe twee BR218 locomotieven voor de trein. Vandaag moet een BR 232 loc naar Stuttgart worden overgebracht en zal tot Itzehoe deze trein trekken. In plaats van een loc wissel in Itzehoe zal je vandaag doorrijden naar Hamburg Hbf waar de trein zal worden aangehaakt aan de gereedstaande BR 101. De Br 232 gaat in opzending mee.  Alle AI treinen en de spelerstrein rijden volgens de Duitse dienstregeling van 2017

In dit 3e deel van het scenario IC 2311 Westerland (Sylt) - Stuttgart Hbf heeft u in Itzehoe de trein overgenomen van uw collega. In plaats van het wisselen van de locomotief lost u nu u collega af. In tegenstelling van eerdere berichten zal niet in Hamburg Hbf maar op Hamburg - Harburg een BR 101 klaar om de trein verder te trekken naar Stuttgart. De BR 232 gaat vandaar in opzending mee. De volgende stop is Hamburg-Damtor. Het scenario zal na vetrek verder op eindigen en verder gaan in deel 4 op de Hamburg-Hanover route.

Om het 3e deel van het scenario te kunnen spelen moet je in bezit zijn van de Hamburg - Neumünster route. Deze is te downloaden op het Duitse Railsim_DE of van Railsimulator.net http://rail-sim.de/forum/wsif/index.php/Category/86-Strecken/?pageNo=1&sortField=time&sortOrder=DESC of https://www.railsimulator.net/wsif/index.php/Category/320-Freeware-Strecken/. Voorheen de Knooppunt Hamburg route, maar nu als 4 losse routes te downloaden is. Voor deze route moet je de bijbehorende  handleiding goed lezen want je moet diverse Duitse seinen, bovenleiding en overige assets downloaden.

Benodigd Materieel:

DTG / Steam

- ICE 1
- ICE 2
- ICE 3
- BR 145
- BR 155
- BR 151 van Aerosoft
- BR 189 van Aerosoft
- BR 232 vR (mighty seddin freight route)
- BR 442 Talent
- BR 474
- Hamburg naar Lubeck Route (voor materieel)
- KKW Tankwagons van Aerosoft
- Habbis wagens van Aerosoft
- Koblenz-Trier
- Koln-Dusseldorf

Chris Trains https://www.treinpunt.nl/shop/nl/16-christrains

- Z Wagons (Tankwagens)

Amicitreni http://www.amicitreni.net

- Carri Rills
- Carri Eanos pack V 2.1

Virtual Railroads

- Silberlinge trafficred ABn Bn BDnrzf

Railworks Austria www.railworks-austria.at

- ÖBB Eurofirmawagen
- CD Eurofirmawagen (CD repaint)

Rail-Sim.DE

- BR 442 Nordbahn Repaint ( http://rail-sim.de/forum/wsif/index.php/Category/196-Diverse-Repaints/ )


Link to share
You must be a member to access the downloads. Please Login or Register.

Download Files ScreenshotsPowered by SMF Downloads Directory v1.1 © 2009-2011 | Created by SMFPacks.com