Railworks 3 Train Simulator 2012 Aangekondigd

***
TreinPunt.NL Erelid
Hogesnelheidstrein
† 11-01-2014
16.901 posts
Railworks 3 Train Simulator 2012 Aangekondigd
« on: Monday 18 July, 2011, 10:34:48 »
Chatham, UK— 14 Juli 2011— Railsimulator.com Ltd. maakte vandaag bekent dat Railworks 3: Train Simulator 2012 (‘Train Simulator 2012’) uit zal komen op 23 September 2011.
 
Train Simulator 2012 belooft de meest geavanceerde consumenten Train Simulator van de wereld, met de meest realistische graphics, de beste treinmodellen en de meest enerverende gameplay.

Lees meer: Hier (Alleen Engels)
« Last Edit: Monday 18 July, 2011, 22:01:12 by GerJan »

***
TreinPunt.NL Erelid
Hogesnelheidstrein
† 11-01-2014
16.901 posts
Railworks 3 Train Simulator 2012
« Reply #1 on: Thursday 22 September, 2011, 16:25:25 »
De uitrol van Railworks 3 Train Simulator 2012 zal voor de huidige bezitters van RailWorks 2 plaatsvinden via Steam morgen rondom de klok van 01:00 GMT/ 03:00 CET/17:00 PST en zal automatisch plaatsvinden bij het online gaan naar Steam voor alle Railworks 2 gebuikers.




.
« Last Edit: Friday 30 September, 2011, 22:47:59 by GerJan »