[Vbus] Vraagje

Offline Tom
Voorheen: nstomjanssen2000
Geboren Nijmegenaar
2.376 posts
Vraagje
« on: Tuesday 14 May, 2013, 18:20:01 »
Hoi,
Ik heb net Vbus gedownload en op het eerste oog ziet het er niet slecht uit. Maarrrr... Als ik de simulatie start dan kan ik alleen rondkijken vanaf de bestuurderszitplaats. Dus niet naar buiten etc. Ook kan ik de motor niet starten en dus niet wegrijden, of andere bussigheidjes.

1.918 posts
Re: Vraagje
« Reply #1 on: Tuesday 14 May, 2013, 18:21:21 »
Bij het starten (wat vanuit een venster gaat waar je bus en route moet kiezen) kan je ook alle toetsen instellen, daar kan je kijken welke toetsen je moet gebruiken om te rijden e.d.
Groet,

Mathijs


Offline Tom
Voorheen: nstomjanssen2000
Geboren Nijmegenaar
2.376 posts
Re: Vraagje
« Reply #2 on: Tuesday 14 May, 2013, 18:34:25 »
Dat heb ik gedaan en het werkt dus niet.

1.918 posts
Re: Vraagje
« Reply #3 on: Tuesday 14 May, 2013, 19:37:09 »
Welke versie speel je?

Offline Tom
Voorheen: nstomjanssen2000
Geboren Nijmegenaar
2.376 posts
Re: Vraagje
« Reply #4 on: Tuesday 14 May, 2013, 19:39:18 »
Ik speel deze.

1.918 posts
Re: Vraagje
« Reply #5 on: Tuesday 14 May, 2013, 20:12:41 »
Hier werkt het gewoon.

0 ingedrukt houden tot je de motor hoort lopen, vervolgens Q om hem in z'n vooruit te zetten en karren maar ;)

Offline Tom
Voorheen: nstomjanssen2000
Geboren Nijmegenaar
2.376 posts
Re: Vraagje
« Reply #6 on: Tuesday 14 May, 2013, 20:23:18 »
Bij mij blijkbaar niet. Ik heb zeker 10, 20 seconden met 0 ingedrukt gezeten, maar werken, nee hoor! Ik hoor geen motor ronken. Na Q en pijltje naar boven ook geen beweging. Zou het misschien mogelijk zijn dat vBus mijn keyboard niet accepteert? Hij reageert namelijk ook niet op Esc.

1.918 posts
Re: Vraagje
« Reply #7 on: Tuesday 14 May, 2013, 20:26:45 »
Vreemd, probeer eens een nieuwere versie te downloaden. Misschien werkt die wel ;)

Offline Tom
Voorheen: nstomjanssen2000
Geboren Nijmegenaar
2.376 posts
Re: Vraagje
« Reply #8 on: Tuesday 14 May, 2013, 20:37:29 »
Dat heb ik gedaan maar ik heb nog precies hetzelfde euvel. Ook heb ik de map verplaatst naar direct onder C:/, maar hij doet het nog steeds niet.

1.918 posts
Re: Vraagje
« Reply #9 on: Tuesday 14 May, 2013, 20:40:44 »
Dan blijft het voor mìj een raadsel.

1.627 posts
Re: Vraagje
« Reply #10 on: Tuesday 14 May, 2013, 21:47:53 »
Was het met vBus niet zo dat sommige bussen in sommige versies niet werken?
Dus dat je wel kan rondkijken in de bestuurdershok maar geen motor kan starten e.d.

Offline Tom
Voorheen: nstomjanssen2000
Geboren Nijmegenaar
2.376 posts
Re: Vraagje
« Reply #11 on: Wednesday 15 May, 2013, 21:13:59 »
Ik heb nu drie bussen: De Mercedes-Benz Citaro, de Van Hool A320 en de MAN Lion's City en ze werken alle drie niet.

Machinist in opleiding.
1.537 posts
Re: Vraagje
« Reply #12 on: Thursday 16 May, 2013, 20:19:12 »
Klik je wel op je 0 in dat bovenste vak...?
Machinist in opleiding.

Offline Tom
Voorheen: nstomjanssen2000
Geboren Nijmegenaar
2.376 posts
Re: Vraagje
« Reply #13 on: Thursday 16 May, 2013, 20:45:33 »
Ja.

Stagiair Transavia
502 posts
Re: Vraagje
« Reply #14 on: Thursday 16 May, 2013, 21:29:10 »
Je hoeft niet zo droog te doen hoor... heb je wel je numlock aanstaan?
Contact HV company channel on 131.900.

Offline Tom
Voorheen: nstomjanssen2000
Geboren Nijmegenaar
2.376 posts
Re: Vraagje
« Reply #15 on: Thursday 16 May, 2013, 21:31:56 »
Hoezo droog? Moet ik dan zeggen: Ja die staat aan en technisch gezien zou het mogelijk kunnen zijn dat hij dan werkt en bla bla bla?

1.918 posts
Re: Vraagje
« Reply #16 on: Thursday 16 May, 2013, 21:37:44 »
Zo is het wel weer genoeg

NumLock staat overigens los van de toetsen over het QWERTY gedeelte.

Stagiair Transavia
502 posts
Re: Vraagje
« Reply #17 on: Thursday 16 May, 2013, 21:46:35 »
Zo is het wel weer genoeg

NumLock staat overigens los van de toetsen over het QWERTY gedeelte.

Owh... dacht dat het misschien daar aan lag...